Kasvinsuojeluaineiden tuotehaku

Ihmiset tarkastelevat viljapeltoa

Täältä löydät kaikki Cortevan kasvinsuojeluaineet jaettuina tuoteryhmiin ja viljelykasvin mukaan. Valitse tuotetyyppi ja kasvi vasemmalla olevasta avattavasta valikosta ja etsi sitten haluamasi tuote.

 

Katso kartasta kokemuksia Cortevan kasvinsuojeluaineiden käyttäjiltä ympäri Suomen

 

Katso kartalta


22 Löydetyt tuotteet

Valittuja kriteereitä vastaavia tuotteita ei ole.

Tyhjennä suodatinvalinnat ja yritä uudelleen.

Ariane™ S

Herbisidi

Ariane™ S on valmiste erityisesti nurmien ja apilattomien nurmien suojaviljojen leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan mutta soveltuu myös kaikille viljoille.

Broadway™

Herbisidi

Broadway™ - yhdellä tuotteella hukkakaura, juolavehnä ja luoho sekä leveälehtiset perusrikkakasvit kuriin kevät- ja syysvehnältä, rukiilta sekä ruisvehnältä.

Broadway™ Star 

Herbisidi

Broadway™ Star on kahden tehoaineen valmiste hukkakauran, juolavehnän ja luohon sekä leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan vehnä- ja ruispelloilta.

Cantor™

Herbisidi

Kevätviljojen rikkakasvien torjuntaan. Cantor™- tehoaa moniin rikkakasveihin, kuten jauhosavikka, kiertotatar, pihatähtimö ja kierumatara.

Dassoil™

kiinnite

Dassoil™ on kiinnite, jota käytetään rikkakasviaineiden tehon parantamiseksi mm. Broadway™, Broadway™ Star, Tombo™ ja Galera™ -valmisteiden kanssa.

Galera™

Herbisidi

Galera™ on rypsin ja rapsin kasvustoon ruiskutettava rikkakasvien torjunta-aine. Torjuu muun muassa saunakukan, mataran, savikan, ohdakkeen ja valvatin.

Gallery™

Herbisidi

Gallery™ – rikkakasvien torjuntaan mm. hedelmä- ja marjaviljelmiltä sekä metsätaimitarhoilta.

Kinsidro™Grow+

Kinsidro™Grow+ on uusi kasvustoruiskutukseen tarkoitettu biostimulantti viljoille. Se on peräisin havumetsistämme, sillä sen pääraaka-aineena käytetään metsäteollisuuden sivuvirtana syntyvää ligniiniä. Tuote sisältää paljon humus- sekä erityisesti fulvohappoja, jotka tekevät tuotteesta erittäin tehokkaan. Lisäksi siinä on näihin yhdisteisiin sidottuina sekä EDTA kelaattimuodossa tärkeimpiä hivenravinteita. Patentoitu, ainutlaatuinen koostumus vaikuttaa kasvien biologiseen aktiivisuuteen, lisää klorofyllin määrää ja parantaa siten fotosynteesin tehokkuutta sekä stimuloi solujen jakautumista ja kasvua sekä juurien, versojen ja lehtien kehitystä. Kinsidro™Grown+ käsittelyn jälkeen kasvit käyttävät ravinteita tehokkaammin ja kasvavat voimakkaammin, mikä ​​parantaa sadon määrää ja laatua.

Korvetto

Herbisidi

Korvetto™ on uutuus syysrapsin leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan keväällä. Uuden Arylex™ Active -tehoaineen tehot nyt myös syysrapsilla.

Matrigon™ 72SG

Herbisidi

Matrigon™ 72SG torjuu tehokkaasti saunakukkaa, ohdaketta ja valvattia monilta viljelykasveilta. Katso myös minor use -käyttökohteet Tukesin sivuilta.

Lataa lisää tuotteita