Dassoil™

kiinnite

Dassoil on ioniton ja vesiliukoinen kiinnite, jota käytetään parantamaan rikkakasviaineiden tehoa. Vaikuttavana aineena Dassoil-kiinnitteessä on alkyylifenolialkoksylaatti. Aine tarttuu hyvin kasvien pintaan ja rikkakasviaineista saadaan paras mahdollinen teho.

Lisätietoja tuotteesta

Käyttö

Täytä ruiskun tankki vedellä ja lisää tarvittava määrä rikkakasviainetta. Kun kasvinsuojeluaine on sekoittunut veteen, lisää Dassoil sekoituksen ollessa käynnissä. Jatka sekoittamista ruiskutuksen loppuun saakka.

Dassoilin käyttömäärä on 1–5 dl/ha. Annos riippuu mm. käytettävästä rikkakasvien torjunta-aineesta, ruiskutyypistä, käytettävästä vesimäärästä sekä rikkakasvien vahakerroksen paksuudesta. Suurempaa kiinnitemäärää tarvitaan, jos ruiskutusta edeltävä ajanjakso on ollut lämmin ja kuiva tai kun torjutaan heinämäisiä rikkakasveja. Tarkista Dassoilin määrä aina käytettävän valmisteen käyttöohjeesta, jonka kanssa aiot kiinnitettä käyttää.

Tekniset tiedot

Vaikuttava aine:
Alkyylifenolialkoksylaatti

Pakkauskoko:
5 l

Suositellut käyttömäärät:
Broadway, Tombo, Broadway Star
0,5 l/ha

Galera
0,1–0,3 l/ha Annos riippuu mm. ruiskutyypistä, käytettävästä vesimäärästä sekä rikkakasvien vahakerroksen paksuudesta. Suurempaa kiinnitemäärää tarvitaan, jos ruiskutusta edeltävä ajanjakso on ollut lämmin ja kuiva sekä kasveissa on paksu vahakerros.

Muut valmisteet
0,1 – 0,5 l/ha

Tutustu huolellisesti etikettiin ennen käyttöä.