Lisää innovaatioita maataloustieteeseen

Luomuminiversojen lähikuva

Innovaatioita maailman ruokkimiseksi

Innovaatiot auttavat meitä kehittämään kokonaisratkaisuja viljelijöiden tarpeisiin tänään, samalla tulevat haasteet ennakoiden. Innovoimalla autamme tuotteilla ja palveluilla viljelijöitä tuottamaan tarvitsemiamme elintarvikkeita suojelemalla resursseja ja maata. Läpinäkyvä menettelymme ulottuu koko ravintoketjuun kutsumalla mukaan kuluttajat, voimauttaen heidät tiedolla ja luoden luottamusta ruokaan jota perheet syövät. 

Lähikuva auringonkukasta

Innovointi on tärkeämpää kuin koskaan

Ruoka on kaikkein tärkein perustarve, myös moottori taloudelliselle kehitykselle. Mutta vaikka maailmamme kasvaa, ruokaresurssit eivät. Vastuullisen maatalouden kannattajina otamme tämän haasteena. Me vastaamme haasteeseen innovaatioin.

Laura Higginsin kasvokuva

Katse maatalouden tulevaisuuteen

“Toivon, että luonnontieteiden opiskelijat harkitsevat uraa maatalouden ja sen kehitystyön alalla, sillä mikäpä voisi loppujen lopuksi olla tärkeämpää kuin runsaan, terveellisen ja turvallisen ruoan saanti? Tarvitsemme parhaat ja lahjakkaimmat opiskelijat avuksemme innovoimaan ja ratkaisemaan tulevien sukupolvien ongelmat.”

-Laura Higgins. fil. tri, DuPont Pioneer

Mikä erottaa meidät muista?

Corteva AgriScience on rakennettu rikkaalle innovaatioperustalle, joka yhdistää DuPont Kasvinsuojelun, Dow AgroSciencesin ja Pioneerin vahvuudet. Haastamme itseämme jatkuvasti tuomaan kaikki alustamme yhteen tarjotaksemme viljelijöiden haasteisiin kokonaisratkaisuja. Uskomme yhteistyöhön, moninaisista lähteistä saatuihin ideoihin ja kumppanuuksiin maailman yliopistojen ja kansalaisjärjestöjen kanssa.

Ymmärrystä tuottajille ja kuluttajille

Kuuntelemme viljelijöitä ymmärtääksemme heidän tarpeensa ja kehitämme tieteellisellä osaamisellamme kokonaisratkaisuja tuotekehityslinjallamme, tulevaisuus aina mielessämme. Vastuullisen viljelyn edelläkävijöinä kuuntelemme kuluttajien tarpeita auttaen heitä ymmärtämään tuotteittamme sekä tiedettä ja yhteistyötä tuotteidemme takana.

Integroituja kokonaisratkaisuja

Keskitymme kehystämään uudelleen ratkaisun osien yhteistoiminnan ja haemme ideoita monista lähteistä, sekä sisäisistä että ulkoisista, Open Innovation  -tyyppisiä aloitteita sekä kansalaisjärjestö- ja yliopistokumppanuuksia koko maailmassa hyödyntäen.

Katse tulevaisuuteen maailman maanviljelyksen kärkiyrityksenä

Näemme suuria mahdollisuuksia digitaalisissa teknologioissa, uusissa siemenkehitystyökaluissa kuten CRISPR-Cas-geenimuokkauksessa  ja uuden sukupolven kasvinsuojeluaineissa – myös sellaisissa, joita voi käyttää pienissä määrissä ja myös luonnonmukaisessa viljelyssä.

Tutkija tutkii kasveja laboratoriossa

”Innovaatiot ovat välttämättömyys, eivät valinta.”

-Jim Collins

Corteva Agriscience, DowDuPontin maatalousosasto, operatiivinen johtaja

Yhteistyötä ja ajatusjohtajuutta

Me Cortevalla uskomme, että tiedeyhteisö voi tehdä innovatiivista työtä yhdessä kanssamme. Pioneerin Open Innovation -alustan kautta maailman johtavat osaajat vauhdittavat uudenlaisten, kestävien maatalousratkaisujen kehittämistä.

Open Innovation
Neil Hausmanin kasvokuva

Ennakoiva maatalous

“Tekemämme tutkimus- ja kehitystyö näkyy suoraan pellolla. Digitaalinen maatalous muuttaa jo maatalousalaa, ja me keksimme, testaamme ja validoimme näitä teknologioita kehitystyössämme tarkoituksena todistaa niiden arvo ja hioa ennustustarkkuuttamme.”

-Neil Hausmann, fil. tri, DuPont Pioneer