Biologiset valmisteet

Wheat field picture

Ota vastaan tasapainoinen tulevaisuus

Corteva Agriscience on kehittämässä biologisten valmisteiden valikoimaa, joka täydentää olemassa olevia viljelykäytäntöjä ja auttaa säilyttämään maasi tuleville sukupolville. Biologisten valmisteiden integrointi viljelyjärjestelmiisi voi auttaa vastaamaan muuttuvaan ilmastoon, sijoitetun pääoman tuottoon sekä kannattavuuteen liittyviin haasteisiin. 

biologicals logo

Tuotteemme

BlueN on biostimulantti ravinteiden tehokkaan käytön optimointiin. BlueN luo kasville vaihtoehtoisen typenlähteen.  Opi lisää BlueN:stä täältä.

Ympact on uudenlainen biostimulantti siementen ravinnepeittaukseen. Opi lisää Ympact-tuotteesta täältä.

Kinsidro™Grow+ on uusi kasvustoruiskutukseen tarkoitettu biostimulantti viljoille. Opi lisää Kinsidro Grow+ tuotteesta täältä.

Opi lisää BlueN:stä täältä
Opi lisää Ympact-tuotteesta täältä
Opi lisää Kinsidro Grow+ tuotteesta täältä

Miksi valita biologinen valmiste?

Todistetusti tehokasta ja ennakoitavaa suorituskykyä

Cortevan biologisia valmisteita on testattu huolellisesti useiden vuosien ajan, tämä antaa sadonkorjuuseen mielenrauhaa ja varmuutta.

Täydennä kehittyviä viljelymenetelmiä

Ratkaise ravinteiden rajallisen saatavuuden ja ympäristövaikutusten kaltaiset haasteet huipputeknisten ratkaisujemme avulla ja kohdista resurssisi näin tehokkaammin. 

Vastaa markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin

Biologiset tuotteemme tehostavat maatilasi tuottavuutta kasvattamalla sijoitetun pääoman tuottoa ja auttamalla vastaamaan asiakkaiden muuttuviin mieltymyksiin.

Usein kysyttyä

Mitä biologinen valmiste tarkoittaa?

Biologiset valmisteet ovat maatalouden ratkaisuja, jotka on johdettu luonnollisista materiaaleista.

Korvaavatko biologiset valmisteet muut kasvinsuojeluratkaisut?

Biologiset valmisteet eivät korvaa muita kasvinsuojeluratkaisuja, vaan ne sopivat erinomaisesti yhteen olemassa olevien käytäntöjen kanssa ja täydentävät jo käytössäsi olevia tuotteita. 

Kuinka Corteva Agriscience tuo biologiset tuotteet markkinoille?

Tuomme uudet biologiset tuotteet markkinoille yhteistyössä innovatiivisten kumppaneiden kanssa. Olemme tunnistaneet mahdollisuuksia kasvinsuojelu- ja siemenvalikoimaamme täydentävien biostimulanttien, biologisten torjunta-aineiden ja feromonituotteiden osalta. Corteva on sitoutunut testaamaan kaikki uudet tuotteet huolellisesti, jotta niiden suorituskyky olisi todistetusti tehokasta ja ennakoitavaa.

IMG_Signup_Banner_Local_SR_STR_01 _2_Corteva-EU-GB-V1

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat lisää tietoa Corteva Agrisciencesta, voit soittaa meille tai lähettää meille yhteydenottopyynnön ja me olemme yhteydessä sinuun 48 tunnin kuluessa arkipäivinä.

Lähetä