BlueN tarjoaa kasveille ainutlaatuisen tavan ottaa typpeä koko kasvukauden ajan.
BlueN on biostimulantti. Luonnollinen bakteeri, Methylobacterium symbioticum, sitoo typpeä ilmasta ja muuntaa sen kasville käyttökelpoiseksi.
BlueN kulkeutuu kasviin lehtihuokosten kautta ja asettuu lehtien solujen väliin.
Kun BlueN-valmistetta on ruiskutettu lehdelle, se valtaa koko kasvin. Metyyliobamiinin tuotanto tehostaa kasvin fotosynteesiä. Nitrogenaasikompleksi muuntaa N2:n NH4+:ksi ja muuttaa sen suoraan kasvin käytettäväksi
Kasvin ei tarvitse käyttää energiaa tähän prosessiin.
BlueN tarjoaa vaihtoehtoisen ja kestävän typen lähteen, joka vähentää kasvin tarvetta ottaa typpeä maaperästä ja varmistaa, että kasvi saa typpeä koko kasvukauden ajan.
BlueN:ää voidaan käyttää luomutuotannossa. Ecocert on varmistanut, että BlueN täyttää luomutuotantoon käytettävän tuotteen vaatimukset EU asetuksen, EU 2018/848.
Kasvin kasvu ja vastustuskyky tehostuvat
BlueN tehostaa kasvin kasvua ja vastustuskykyä parantamalla typen saatavuutta kasvissa koko kasvukauden ajan
Helppokäyttöinen
BlueN:n säilytys ja käyttö on helppoa – Lataa käyttöohjeistuksemme
Tarjoaa kestävän typen lähteen
BlueN vastaa markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin tarjoamalla kasville kestävän typen lähteen ilman riskiä siitä, että tuote huuhtoisi tai vapauttaisi lisää kasvihuonekaasuja.
BlueN tarjoaa vaihtoehtoisen typen lähteen, joka vähentää kasvin tarvetta ottaa typpeä maaperästä ja varmistaa, että kasvi pääsee käsiksi typpeen koko kasvukauden ajan.
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka BlueN toimii.
BlueN-biostimulantti on tehokas ratkaisu seuraaville viljkelykasveille:
Käyttö – kuinka saat kaiken irti BlueN:stä
Käyttömäärät:
333 g / ha
Jos haluat lisää tietoa Corteva Agrisciencesta, voit soittaa meille tai lähettää meille yhteydenottopyynnön ja me olemme yhteydessä sinuun 48 tunnin kuluessa arkipäivinä.
Lähetä‘‘®™Trademarks of Corteva Agriscience and its affiliated companies. Use plant protection products safely. Always read the label and product information before use.