Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat hyviä neuvoja rikkakasvien torjunnasta, tautiaineista ja tuholaisten torjunnasta viljelykasveissasi. Lähetämme uutiskirjeitä ensisijaisesti kauden aikana, jolloin annamme käytännön neuvoja kasvinsuojeluaineiden käytöstä ajankohtaisiin haasteisiin. Uutiskirjeissä kerromme myös uusinta tietoa lajikkeistamme. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa yhdellä klikkauksella.

Haluatko jatkossa vastaanottaa uutiskirjeemme?

Kyllä kiitos, Corteva Agriscience voi olla minuun yhteydessä kirjeitse, puhelimitse, sähköisellä yhteydenpidolla, mukaanlukien sähköposti ja teksiviestit, neuvonnallisella tiedolla ja markkinointimateriaalilla yhtiön tai kumppaneiden tuotteisiin liittyen. Hyväksyn, että Corteva Agriscience rekisteröi tietoni tietojärjestelmäänsä** tätä tarkoitusta varten.
Voit halutessasi irtisanoutua palvelusta halutessasi milloin tahansa.

** Corteva Agriscience™, suhtautuu tietosuojaan vakavasti. Henkilötiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut yhteystiedot) tallennetaan tiettyihin asiakasjärjestelmiin, joita ylläpidetään ensisijaisesti Yhdysvalloissa. Corteva Agriscience™, sen tytäryhtiöt ja kumppanit ja tietyt muissa maissa toimivat kolmannet osapuolet käyttävät näitä tietoja toimittaakseen sinulle tarvittavia tuotteisiin ja palveluihin liittyviä tietoja. Lisätietoja on osoitteessa corteva.fi/yksityisyyden-suoja. Antamalla henkilötietojasi hyväksyt tä tietosuojalausuman ehdot.