Ota meihin yhteyttä

Corteva Agriscience Finland OY

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
Finland


Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä tuotteisiimme liittyen tai haluat kysyä neuvoa tuotteidemme käytöstä, ole meihin yhteydessä.

Account Manager

Paivi mobil

Päivi Peltovuori

+358 40 589 0311

paivi.peltovuori@corteva.com

Sales Representative

Aki mobil

Aki Niemelä

+358 40 128 1213

aki.niemela@corteva.com

 

 

 

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat lisää tietoa Corteva Agrisciencesta, voit soittaa meille tai lähettää meille yhteydenottopyynnön ja me olemme yhteydessä sinuun 48 tunnin kuluessa arkipäivinä.

Haluatko jatkossa vastaanottaa meidän uutiskirjeemme?

Kyllä kiitos, Corteva Agriscience voi olla minuun yhteydessä kirjeitse, puhelimitse, sähköisellä yhteydenpidolla, mukaanlukien sähköposti ja tekstiviestit, neuvonnallisella tiedolla ja markkinointimateriaalilla yhtiön tai kumppaneiden tuotteisiin liittyen. Hyväksyn, että Corteva Agriscience rekisteröi tietoni tietojärjestelmäänsä** tätä tarkoitusta varten.
Voit halutessasi irtisanoutua palvelusta halutessasi milloin tahansa.

** Corteva Agriscience™, suhtautuu tietosuojaan vakavasti. Henkilötiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut yhteystiedot) tallennetaan tiettyihin asiakasjärjestelmiin, joita ylläpidetään ensisijaisesti Yhdysvalloissa. Corteva Agriscience™, sen tytäryhtiöt ja kumppanit ja tietyt muissa maissa toimivat kolmannet osapuolet käyttävät näitä tietoja toimittaakseen sinulle tarvittavia tuotteisiin ja palveluihin liittyviä tietoja. Lisätietoja on osoitteessa corteva.fi/yksityisyyden-suoja. Antamalla henkilötietojasi hyväksyt tämän tietosuojalausuman ehdot.