Käyttöehdot

Something went wrong. Please try again later...

Päivitetty 23.8.2019

Tervetuloa. Corteva Agriscience™ (jäljempänä Corteva, Yhtiö tai Me) tarjoaa tämän verkkosivuston sinulle seuraavien ehtojen (jäljempänä Ehdot) mukaisesti. Käyttämällä verkkosivustoa, joka sisältää valtuutetun linkin Ehtoihin (jäljempänä kukin erikseen Sivusto), rekisteröimällä tilin tai käyttämällä Sivustossa tai sen kautta saatavilla olevaa sisältöä, tietoja, tuotteita, palveluja, ominaisuuksia tai resursseja (jäljempänä, yhdessä Sivuston kanssa, Palvelut), hyväksyt nämä Ehdot. Nämä Ehdot muodostavat oikeudellisen sopimuksen, jonka osapuoli olet.  Jos et hyväksy jotakin osaa näistä Ehdoista, älä käytä Palveluja.

Käyttöehtojen päivitykset

Corteva Agriscience™ saattaa tarkistaa Ehtoja milloin tahansa ilman ilmoitusta päivittämällä tämän julkaisun. Jatkamalla Palvelujen käyttöä tällaisten muutosten tekemisen jälkeen osoitat hyväksyneesi tarkistetut Ehdot.

Tietosuoja

Corteva Agriscience™ on sitoutunut suojaamaan henkilötietojesi yksityisyyttä.  Siltä osin kuin Corteva kerää sinua koskevia henkilötietoja Palvelujen kautta, käytämme tällaisia tietoja Cortevan Tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietosuojakäytäntö on julkaistu osoitteessa TIETOSUOJALAUSUMA.

Täydentävät ja kolmannen osapuolen ehdot

Palvelujen käyttöön sovelletaan myös lisäehtoja, -edellytyksiä ja -käytäntöjä, jotka julkaisemme Palveluissa erikseen (jäljempänä Täydentävät ehdot), ja ne sisällytetään tähän Sopimukseen viittauksella.  Eräät ominaisuudet ja työkalut, jotka ovat käytettävissä Palvelujen kautta, ovat kolmansien palveluntarjoajien tarjoamia ja niihin sovelletaan niiden omia Palveluehtoja (jäljempänä Kolmannen osapuolen ehdot), jotka eroavat omistamme.  Lue huolellisesti Kolmannen osapuolen ehdot ennen edellä tarkoitettujen ominaisuuksien ja työkalujen käyttöä.  Käyttämällä kolmannen osapuolen ominaisuuksia ja työkaluja hyväksyt, että suhteisiisi kolmansien palvelujentarjoajien kanssa sovelletaan sovellettavia Kolmannen osapuolen ehtoja.

Käyttäjänimet, salasanat ja tilit

Kun rekisteröit tilin Palveluja varten (jäljempänä "Tili"), hyväksyt antavasi vain oikeita, virheettömiä, ajantasaisia ja täydellisiä tietoja rekisteröitymislomakkeella (jäljempänä "Rekisteröintitiedot") ja päivittäväsi Rekisteröintitiedot viipymättä, jos niihin tulee muutoksia tai huomaat, että ne ovat virheellisiä tai epätäydellisiä. Vakuutat, ettei sinulla ole sovellettavan lain nojalla estettä käyttää Palveluja ja että olet vastuussa kaikesta toiminnasta, jota Tililläsi tapahtuu. Hyväksyt valvovasi Tiliäsi alaikäisten henkilöiden ja muiden valtuudettomien käyttäjien käytön rajoittamiseksi ja hyväksyt, ettet saa jakaa käyttäjänimeäsi tai salasanaasi kenellekään. Hyväksyt lisäksi ilmoittavasi Corteva Agrisciencelle™ välittömästi salasanasi luvattomasta käytöstä tai muusta Tilisi turvallisuuteen liittyvästä rikkomuksesta ja kirjautuvasi ulos Tililtäsi kunkin käyttökerran päätteeksi. Ymmärrät, ettet saa luoda Tiliä käyttämällä väärää henkilöllisyyttä tai tekaistua nimeä tai jos sinua on aiemmin kielletty käyttämästä mitä tahansa Palveluja. Hyväksyt myös, ettet saa ylläpitää useampaa kuin yhtä Tiliä samalle Corteva-palvelulle samanaikaisesti. Corteva Agriscience™ varaa oikeuden poistaa tai vaatia takaisin mitä tahansa käyttäjänimiä milloin tahansa ja mistä hyvänsä syystä. Myönnät ja hyväksyt, ettei sinulla ole omistusoikeutta tai muuta oikeutta Tiliisi ja että kaikki oikeudet Tiliisi omistaa ja hyödyn niistä saa Corteva Agriscience™.

Käyttörajoitukset

Sinulle näissä Ehdoissa myönnettyihin oikeuksiin sovelletaan seuraavia rajoituksia: a) et saa lisensoida, myydä, vuokrata, liisata, siirtää, luovuttaa, kopioida, jakaa, ylläpitää tai muulla tavoin kaupallisesti hyödyntää Palveluja tai mitä tahansa Palvelujen osaa; b) et saa kehystää tai käyttää kehystystekniikkoja Cortevan tavaramerkin, logon tai Palvelujen (mukaan lukien kuvat, teksti, sivun asettelu tai muoto) kehystämiseksi; c) et saa käyttää mitään metatunnisteita tai piilotekstiä käyttämällä Cortevan nimeä tai tavaramerkkejä; d) et saa muunnella, kääntää, mukauttaa, sulauttaa, tehdä johdannaisteoksia, purkaa osiin, dekompiloida, takaisinkääntää tai takaisinmallintaa mitään Palvelujen osaa, paitsi siltä osin kuin edellä mainitut rajoitukset ovat sovellettavan lain mukaan nimenomaisesti kiellettyjä; e) et saa käyttää mitään manuaalista tai automatisoitua ohjelmistoa, laitteita tai muita prosesseja (mukaan lukien niihin kuitenkaan rajoittumatta spider-ohjelmat, robotit, raapat, hakukoneet, avatarit, tiedonrikastustyökalut tai vastaavat) datan raappaamiseen tai lataamiseen Palveluista (lukuun ottamatta sitä, että myönnämme julkisten hakukoneiden operaattoreille peruutettavissa olevan luvan käyttää spider-ohjelmia aineistojen kopioimiseen Sivustosta sitä yksinomaista tarkoitusta varten ja ainoastaan siinä laajuudessa, joka on tarpeen julkisesti saatavilla olevien indeksien luomiseen aineistoille, mutta ei tällaisten aineistojen välimuisteja tai arkistoja; f) et saa käyttää Palveluja vastaavanlaisen tai kilpailevan verkkosivuston, sovelluksen tai palvelun rakentamiseksi; g) tässä nimenomaisesti määrättyjä poikkeuksia lukuun ottamatta mitään Palvelujen osaa ei saa kopioida, jäljentää, jakaa, julkaista uudelleen, ladata, näyttää, kirjata tai lähettää missään muodossa tai millään tavalla; h) et saa poistaa tai tuhota mitään tekijänoikeusilmoituksia tai muita omistusilmoituksia, jotka sisältyvät Palveluihin; i) et saa häiritä tai yrittää häiritä Palvelujen oikeaa toimintaa tai käyttää Palveluja tavalla, jota ei ole nimenomaisesti sallittu näissä Ehdoissa; ja j) et saa yrittää vahingoittaa Palveluja, mukaan lukien niihin kuitenkaan rajoittumatta, rikkomalla tai yrittämällä rikkoa turvallisuustoimintoja, tuomalla viruksia, matoja tai muita haitallisia koodeja Palveluihin tai häiritsemällä tai yrittämällä häiritä toisen käyttäjän, ylläpitäjän tai verkoston Palveluihin kohdistamaa käyttöä, mukaan lukien Palveluiden ylikuormituksen, ylivuodon, spämmäyksen, sähköpostipommituksen tai kaatamisen keinoin. Palvelujen luvaton käyttö päättää Cortevan tämän Sopimuksen nojalla myöntämät lisenssit.

Corteva Agriscience™ ei säännöllisesti valvo kirjauksiasi tai muuta toimintaa Sivustossa, mutta varaa oikeuden tehdä niin. Jos Corteva Agriscience™ saa tiedon Sivuston tai sen Palvelujen epäasianmukaisesta käytöstä, Corteva Agriscience™ reagoi siihen oman harkintansa mukaan asianmukaiseksi katsomalla tavalla. Ymmärrät, että Corteva Agrisciencella™ on oikeus ilmoittaa lainvalvontaviranomaisille toimista, joita saatetaan pitää laittomina sekä sen vastaanottamista tällaista toimintaa koskevista ilmoituksista. Teemme pyydettäessä täyttä yhteistyötä lainvalvontavirastojen kanssa väitetysti laitonta toimintaa internetissä koskevissa tutkinnoissa.

Palvelujen saatavuus

Corteva Agrisciencella™ on useita verkkosivustoja, joissa tarjotaan Palveluja tietyille alueille maailmanlaajuisesti. Yhdellä alueella tarjotut Palvelut saattavat poiketa muilla alueilla tarjottavista saatavuuteen, paikalliseen tai alueelliseen lainsäädäntöön, oikeudelliseen aseman, kuljetukseen tai muuhun seikkaan liittyvästä syystä. Corteva Agriscience™ ei takaa, että yhdellä alueella oleva käyttäjä voi hankkia Palveluja toisella alueella, ja Corteva Agriscience™ voi peruuttaa käyttäjän tilauksen tai ohjata käyttäjän takaisin käyttäjän alueen Sivustoon, jos käyttäjä yrittää tilata Palveluja, joita tarjotaan toisen alueen Sivustossa.

Tiedot, jotka Corteva Agriscience™ julkaisee Sivustoissa, saattavat sisältää viittauksia tai ristiviittauksia tuotteisiin, ohjelmiin ja palveluihin, joista ei ole ilmoitettu tai jotka eivät ole saatavilla sinun alueellasi. Tällaiset viitteet eivät tarkoita, että yhtiö aikoo julkistaa tällaisia tuotteita, ohjelmia tai palveluja sinun alueellasi. Pyydä paikalliselta Corteva Agriscience™ -asiakaspalvelijalta tietoja tuotteista, ohjelmista ja palveluista, jotka saattavat olla saatavillasi.

Linkit

Sivusto saattaa sisältää linkkejä kolmannen osapuolen palveluihin, kuten kolmannen osapuolet verkkosivustot, sovellukset tai mainokset (jäljempänä Kolmannen osapuolen linkit). Kun klikkaat tällaista linkkiä, emme anna varoitusta siitä, että olet poistunut Sivustolta.  Corteva Agriscience™ ei valvo eikä ole vastuussa Kolmansien osapuolten linkeistä.  Tarjoamme tällaiset Kolmannen osapuolen linkit vain tiedoksi emmekä tarkista, hyväksy, valvo, suosittele, takaa tai tee mitään väitteitä niiden osalta tai minkään tällaisten linkkien kautta saatavilla olevan sisällön, tuotteiden tai palvelujen osalta.  Käytät kaikkia Kolmannen osapuolen linkkejä omalla riskilläsi.

Kolmansien osapuolten sivustoista Cortevan Sivustoon

Jos asetat linkin johonkin Sivustoon, sinun täytyy noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja.  Sivusto, jossa on linkki Cortevan Sivustoon:

 • ei saa luoda kehyksiä tai rajaympäristöjä minkään Sivuston sivun tai aineiston ympärille tai käyttää muita tekniikkoja, joilla muutetaan Sivustossa olevan sisällön visuaalista esitystä tai ulkomuotoa millään tavalla;
 • ei saa luoda vertailuja Corteva Agriscience™ -tuotteista tai palveluista kilpailevien tuotteiden tai palvelujen kanssa;
 • ei saa kopioida mitään aineistoja tästä sivustosta tai Corteva Agriscience™ -logoa tai -tavaramerkkiä;
 • ei saa esittää väärää tietoa suhteesta Corteva Agrisciencen™ kanssa;
 • ei saa vihjata, että Corteva Agriscience™ hyväksyy tai suosittelee linkittävää osapuolta, linkittävän osapuolen verkkosivustoa tai linkittävän osapuolen palvelua tai tuotetarjoomaa millään tavalla;
 • ei saa esittää vääriä tai harhaanjohtavia käsityksiä Corteva Agrisciencesta™ tai muulla tavoin vahingoittaa Corteva Agriscience™-nimeen ja -tavaramerkkeihin liittyvää goodwill-arvoa;
 • ei saa sisältää sisältöä, jota voitaisiin pitää loukkaavana, uhkaavana, ahdistelevana, häpäisevänä tai hyökkäävänä, liiallisen väkivaltaisena tai joka rikkoo tai kannustaa muita rikkomaan sovellettavaa lakia; ja
 • ei saa sisältää sisältöä, jota voitaisiin pitää siveettömänä, pornografisena tai selvästi seksuaalisena.

Corteva Agriscience™ voi milloin tahansa yksinomaisen harkintansa mukaan päättää luvan sen Sivustoille linkittämiseen. Siinä tapauksessa linkittävä osapuoli suostuu poistamaan välittömästi kaikki linkit Sivustoihin.

Takuita koskeva vastuuvapautus ja vastuun rajoitus

Käytät Sivustoa omalla riskilläsi. Tämä Sivusto saattaa sisältää virheellisyyksiä tai virheitä, jotka saattavat vaikuttaa Sivustolla olevien aineistojen laatuun. Aineistoja ei ole riippumattomasti tarkistettu tai vahvistettu oikeiksi kokonaisuudessaan tai osittain Corteva Agrisciencen™ toimesta.  Corteva Agriscience™ ei takaa aineistojen virheettömyyttä tai oikea-aikaisuutta.  Corteva Agriscience™ ei ole vastuussa mistään virheistä tai puutteista aineistoissa riippumatta siitä, onko aineistot tarjonnut Corteva Agriscience™ tai kolmannet osapuolet.

TÄMÄ SIVUSTO TARJOTAAN SINULLE SELLAISENAAN- JA MISSÄ ON -PERIAATTEELLA ILMAN MINKÄÄNLAISIA TAKUITA. CORTEVA AGRISCIENCE™ EI ANNA ITSENSÄ EIKÄ SIVUSTOON AINEISTOJA, PALVELUJA TAI SISÄLTÖÄ TOIMITTAVAN KOLMANNEN OSAPUOLEN OSALTA MITÄÄN ESITYKSIÄ TAI TAKUITA, JOTKA LIITTYVÄT SIVUSTOON, MUKAAN LUKIEN NIIHIN KUITENKAAN RAJOITTUMATTA SIVUSTON SISÄLTÄMIEN AINEISTOJEN, TIETOJEN, TUOTTEIDEN TAI PALVELUJEN LAATU, TARKOITUKSENMUKAISUUS, TOTUUDENMUKAISUUS, VIRHEETTÖMYYS TAI TÄYDELLISYYS. KAIKKI EHDOT, ESITYKSET JA TAKUUT, RIIPPUMATTA SIITÄ, OVATKO NE NIMENOMAISIA, KONKLUDENTTISIA, LAKISÄÄTEISIÄ TAI MUUNLAISIA, MUKAAN LUKIEN KONKLUDENTTINEN TAKUU MYYNTIKELPOISUUDESTA, SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN TAI KOLMANSIEN OSAPUOLTEN OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA, OVAT TÄTEN ILMAN HYVÄKSYNTÄÄ. CORTEVA AGRISCIENCE™  EI OLE KORVAUSVASTUUSSA SINULLE TAI KOLMANNELLE OSAPUOLELLE MINKÄÄNLAISISTA VAHINGOISTA, MUKAAN LUKIEN NIIHIN KUITENKAAN RAJOITTUMATTA SUORAT, EPÄSUORAT, SATUNNAISET, ERITYISET, VÄLILLISET TAI SEURAAMUSLUONTEISET VAHINGONKORVAUKSET, JOTKA AIHEUTUVAT PALVELUISTA, MUKAAN LUKIEN (NIIHIN KUITENKAAN RAJOITTUMATTA) SIVUSTOON KOHDISTAMASI KÄYTTÖ TAI KYVYTTÖMYYTESI KÄYTTÄÄ SIVUSTOA, VAIKKA CORTEVA AGRISCIENCEA™  OLISI AIEMMIN VAROITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA.

EU:n kansalaisia koskeva poikkeus: JOS OLET EUROOPAN UNIONIN KANSALAINEN, CORTEVA AGRISCIENCE™ EI SULJE POIS TAI RAJOITA VASTUUTAAN KUOLEMASTA TAI VAMMASTA, JOKA JOHTUU HUOLIMATTOMUUDESTA.

Paikalliset lait; Vientivalvonta

Corteva Agriscience™ valvoo ja ylläpitää Sivustoa Yhdysvalloista käsin. Sivustossa olevat aineistot ja Palvelut kuuluvat kaikilta osin sellaisten Yhdysvaltojen lakien ja asetusten soveltamisalan piiriin, joissa kunakin ajankohtana säännellään teknologioiden ja tuotteiden lupia ja toimituksia ulkomailla, mukaan lukien Yhdysvaltojen vientivalvonta-asetukset, ja Yhdysvaltojen kauppaministeriön, kansainvälisen kauppahallinnon tai vientilupaviraston mahdollisesti antamat korvaavat lait tai asetukset. Tällaisten aineistojen käyttäminen Yhdysvaltojen lainsäädännön vastaisesti on kiellettyä. Sivuston käytön kautta hankittuja aineistoja tai tietoja ei saa hankkia, toimittaa, siirtää tai viedä uudelleen suoraan tai välillisesti kiellettyihin tai vientikiellossa oleviin maihin tai niiden kansalaisille, eikä niitä saa käyttää ydinvoimatoimintoja, kemiallisia tai biologisia aseita tai ohjushankkeita varten, jollei Yhdysvaltojen hallitus ole nimenomaisesti antanut lupaa tällaisiin tarkoituksiin. Sinun on noudatettava tiukasti kaikkia Yhdysvaltojen vientiä koskevia lakeja ja sinun vastuullasi on hankkia tarvittavat luvat vientiä tai uudelleen vientiä varten.

Jos käytät Sivustoa Yhdysvaltojen ulkopuolelta, olet vastuussa myös sovellettavien paikallisten lakien, mukaan lukien paikalliset vienti- ja tuontiasetukset, noudattamisesta.

Pyytämättä saadut ideat ja palaute

Väärinymmärrysten tai riitojen välttämiseksi, joita saattaa syntyä, kun Corteva Agrisciencen tuotteet, palvelut, teknologiat, kampanjat, markkinointistrategiat tai sisällöt näyttäisivät olevan samanlaisia kuin Cortevalle toimitetut ideat tai ehdotukset, pyydämme, ettet toimita pyytämättä ideoita, teoksia, aineistoja, ehdotuksia, tuotteita tai tuoteparannuksia, prosesseja, markkinointistrategioita tai tuotenimiä (kaikkiin edellä mainittuihin viitataan jäljempänä esityksinä) Corteva Agrisciencelle™.  Jos kuitenkin päätät lähettää meille esityksiäsi, niihin sovelletaan seuraavia ehtoja:

 • Corteva Agriscience™ ja sen tytär- ja osakkuusyritykset eivät ole velvollisia pitämään esitystä salassa tai vastaanottamaan sitä luottamuksellisesti;
 • Corteva Agriscience™ ja sen tytär- ja osakkuusyritykset eivät ole velvollisia tarkistamaan esitystä tai vastaamaan sen lähettäjälle;
 • Tekemällä esityksen annat Corteva Agrisciencelle™ kaikki oikeudet esitykseen ja kaikkiin siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin ilman minkäänlaista korvausta sinulle;
 • Vakuutat, että sinulla on valtuudet tehdä esitys ja ettei esitys riko mitään velvoitetta, joka sinulla on nykyistä tai aiempaa työnantajaa tai muuta osapuolta kohtaan.

Corteva Agriscience ottaa kuitenkin mielellään vastaan palautetta sen nykyisistä tuotteista ja liiketoiminnasta.  Yhteystiedot ovat osoitteessa Ota meihin yhteyttä tai Sivustossa olevassa Ota yhteyttä -linkissä. Antamasi kommentit eivät ole luottamuksellisia ja Corteva Agriscience™ saa käyttää niitä rajoituksitta.

Vaihtoehtoinen riitojenratkaisu

Mikäli osapuolten välillä syntyy riita, osapuolet suostuvat välttämään oikeudenkäyntiä mahdollisuuksien ja kohtuullisuuden rajoissa ja hakemaan ja käyttämään ensin vaihtoehtoisia riitojenratkaisumenetelmiä, kuten sovittelu ja välitysmenettely, joita American Arbitration Association (Yhdysvaltain sovitteluelinten yhdistys) hoitaa välitysmenettelyä koskevien sääntöjensä mukaisesti.  Välitysmenettelyn paikka on Wilmington, Delaware, ja välimiesten antama tuomio voidaan saattaa mihin tahansa sen osalta toimivaltaiseen tuomioistuimeen.  Riitoihin, jotka koskevat tai liittyvät Palvelujen käyttöön liittyvien rajoitettujen lisenssien käyttöön tai jotka koskevat tai liittyvät jäljempänä määriteltyjen Corteva-osapuolten immateriaalioikeuksiin Palvelujen käyttäjiä vastaan Palveluihin liittyvien maksujen laiminlyönnin vuoksi, ei sovelleta tätä osiota.  Jollei osavaltion lainsäädännössä ei toisin säädetä, osapuolet kääntyvät tuomioistuinjärjestelmän puoleen vain siinä tapauksessa, että vaihtoehtoiset riitojenratkaisumenetelmät epäonnistuvat kohtuullisen ajan jälkeen.

Sovellettava laki ja oikeuspaikka

Lukuun ottamatta paikallisen lainsäädännön pakollista soveltamista, näihin Ehtoihin liittyvään toimintaan sovelletaan Yhdysvaltojen Delawaren osavaltion lainsäädäntöä riippumatta lainkäyttöalueen valinnasta tai jonkin lainkäyttöalueen lainvalintasäännöksistä. Hyväksyt, että Delawaren osavaltiossa sijaitsevat tuomioistuimet ovat toimivaltaisia ratkaisemaan kaikki näihin Ehtoihin ja/tai Sivuston käyttöösi liittyvät tai niistä aiheutuvat riidat.

Luvaton toiminta

Esitykset tähän Sivustoon tai tämän sivuston sisältämien aineistojen luvaton käyttö saattaa rikkoa tekijänoikeus-, tavaramerkki-, yksityisyydensuoja- ja julkisuuslainsäädäntöä, tiettyjä viestintäsääntöjä ja -asetuksia ja muita sovellettavia lakeja ja asetuksia. Olet yksin vastuussa toiminnastasi tai sinun käyttäjänimeäsi ja/tai salasanaasi käyttävän henkilön toiminnasta.

Korvausvastuu

Hyväksyt, että korvaat Corteva Agrisciencelle™, sen emoyrityksille, tytäryrityksille ja osakkuusyrityksille ja kunkin toimihenkilöille, johtajille, työntekijöille, agenteille, edustajille, kumppaneille ja lisenssinantajille (jäljempänä yhdessä Corteva-osapuolet), niiden suojaaminen mukaan luettuna, kaikki tappiot, kulut, vahingot, korvausvastuut ja menot, mukaan lukien (niihin kuitenkaan rajoittumatta) asianajopalkkiot ja puolustuskulut, jotka aiheutuvat sellaisesta vaatimuksesta tai liittyvät sellaiseen vaatimukseen tai joiden tarkoituksena on välttyä vaatimukselta, joka koskee: a) sinun Sisältöäsi; b) Palvelujen väärinkäyttöäsi, c) Ehtojen rikkomistasi; tai d) sovellettavan lain tai asetuksen tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomista Sivuston tai Palvelujen käyttösi kautta tai sinun käyttäjänimeäsi ja/tai salasanaasi käyttävän henkilön Sivuston tai Palvelujen käytön kautta (mukaan lukien siihen kuitenkaan rajoittumatta sinun osallistumisesi esitystesi kirjausalueilla).  Corteva Agriscience™ pidättää oikeuden omalla kustannuksellaan ottaa yksinomaisesti vastatakseen puolustuksesta ja valvonnasta missä tahansa sinun korvausvastuusi piiriin kuuluvassa asiassa, missä tapauksessa sinun on tehtävä täysimääräistä yhteistyötä Cortevan kanssa käytettävissä olevien puolustusten valvomisessa. Tämä määräys ei velvoita sinua korvaamaan kenellekään Corteva-osapuolille mitään kohtuuttomia kaupallisia käytäntöjä, joita tällainen osapuoli harjoittaa tai mitään tällaisen osapuolen huolimattomuutta, petosta, vilppiä, katteetonta lupausta, vääristelyä tai olennaisen seikan salassapitoa, salaamista tai laiminlyöntiä. Hyväksyt, että tämän osion määräykset pysyvät voimassa Tilisi, tämän Sopimuksen tai Palvelujen käyttöoikeutesi päättymisen jälkeen.

Sähköiset viestit

Sinun ja Corteva Agrisciencen™ välisessä viestinnässä käytetään sähköisiä keinoja, kun käytät Palveluja tai lähetät Cortevalle sähköposteja tai kun Corteva julkaisee ilmoituksia Palveluissa tai on sinuun yhteydessä sähköpostin välityksellä. Sopimukseen liittyviä tarkoituksia varten 1) suostut vastaanottamaan viestejä Corteva Agrisciencelta™ sähköisessä muodossa; ja 2) hyväksyt, että kaikilla ehdoilla, sopimuksilla, ilmoituksilla, ilmaisuilla ja muilla viesteillä ja asiakirjoilla, jotka Corteva toimittaa sinulle sähköisesti, on sama oikeudellinen vaikutus kuin tällaisilla viesteillä tai asiakirjoilla olisi, jos ne olisi laadittu kirjallisesti.

Koko sopimus

Tämä Sopimus on osapuolten lopullinen, täydellinen ja poissulkeva sopimus tästä aiheesta ja korvaa ja yhdistää kaikki aiemmat keskustelut osapuolten välillä kyseisen aiheen osalta.