YLEINEN TIETOSUOJASELOSTE

Tarkistettu 1.19.2024

Corteva Agriscience on sitoutunut läpinäkyvyyteen ja avoimuuteen, mukaan lukien selkeiden ja täsmällisten tietojen antaminen tietosuojakäytännöistämme. Tässä maailmanlaajuisessa tietosuojaselosteessa (”tietosuojaseloste”) kuvataan, miten Corteva Agriscience™ ja sen tytäryhtiöt (”me”, ”meitä”, ”meidän” tai ”Corteva”) keräävät, käyttävät ja luovuttavat tai muutoin käsittelevät henkilötietoja. Tietosuojaselostetta sovelletaan, kun käytät verkkosivustojamme, verkkosovelluksiamme, sosiaalisen median sivujamme tai kun olet muuten vuorovaikutuksessa kanssamme. Saatamme antaa täydentäviä tai erilaisia ilmoituksia tietosuojakäytännöistämme tiettyjen tuotteiden tai palvelujen osalta tai tilanteessa, jossa sovelletaan maakohtaisia tietoja, jolloin kyseiset ilmoitukset täydentävät tai korvaavat tässä tietosuojaselosteessa annetut tiedot. Tätä tietosuojaselostetta ei sovelleta työntekijöihimme tai työnhakijoihimme, jos henkilötiedot, joita keräämme näistä henkilöistä, liittyvät heidän nykyiseen, entiseen tai mahdolliseen tehtäväänsä meillä. Jos haet työpaikkaa työpaikkasivuston kautta, työpaikkasivuston kautta antamiesi henkilötietojen käyttöömme sovelletaan työpaikkasivustossa saatavilla olevaa Cortevan työnhakijoita koskevaa tietosuojaselostetta.

Keräämämme henkilötiedot

Henkilötiedot”-käsitteellä voi olla eri merkityksiä sovellettavan lainsäädännön mukaan. ”Henkilötiedot”-termillä tarkoitamme yleisesti tietoja, jotka suoraan tai epäsuorasti yksilöivät henkilön suoraan tai epäsuorasti tai liittyvät tunnistettavissa olevaan henkilöön. Jos sovellettavan lain mukaan meidän on käsiteltävä tietoja henkilötietoina, teemme sen tämän tietosuojaselosteen mukaan. Jos meidän on kerättävä henkilökohtaisia tietoja, jotta voimme tarjota pyydettyjä palveluja tai tuotteita, ja jos et anna niitä, emme välttämättä pysty tarjoamaan palveluja tai tuotteita. Jos luovutat meille tai palveluntarjoajillemme tai liikekumppaneillemme muita henkilöitä koskevia henkilötietoja, vakuutat, että sinulla on valtuudet tehdä niin ja että annat meille luvan käyttää kyseisiä henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Antamasi tiedot

Se, millaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta, määräytyy sen mukaan, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme ja mitä tuotteita ja palveluita valitset. Kun teet tilauksen, luot tilin, pyydät alennusta, liityt palkitsemisohjelmaan, rekisteröidyt palveluun, haet rahoitusta, osallistut kilpailuun, arvontaan tai muuhun kampanjaan tai tarjoukseen tai otat meihin yhteyttä muista syistä, voimme kerätä henkilötietojasi itseltäsi tai valtuutetun edustajasi kautta. Näitä tietoja ovat muun muassa

  • yhteystiedot, mukaan lukien nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  • maksutiedot, mukaan lukien luotto- tai pankkikortin numero
  • taloudelliset tiedot, kuten valtion myöntämä henkilötunnus, sosiaaliturvatunnus, kansalaisuus, verotunniste ja pankkitiedot, kuten tilinumero
  • syntymäaika ja sukupuoli
  • allekirjoitus, myös digitaalinen allekirjoitus
  • työpaikka, tehtävänimike, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite, jotka liittyvät työpaikkaasi
  • ostohistoria, mieltymykset.

Jos olet kanssamme vuorovaikutuksessa verkkosivustojemme ja -sovellustemme (”digitaaliset palvelut”) kautta, saatamme edellä mainittujen lisäksi kerätä seuraavia tietoja:

  • IP-osoitteet
  • yleiset tai tarkat paikkatiedot ja satelliittikuvat
  • laitetyyppi, selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä
  • verkkoselaustiedot tai ”clickstream-tiedot” (esim. viitatun verkkosivuston osoite, päivämäärä ja kellonaika, käytetyt sivut, kullakin sivulla vietetty aika, napsautetut linkit, hakuhistoria) ja johdetut mieltymykset
  • mieltymysten hallinta, mukaan lukien asetusten valinta ja asetusvalintojen poistaminen sekä evästeiden hallinta
  • salasanat ja muistutuskysymykset/-vastaukset.

Jos käyt jossakin toimipaikoistamme tai olet kanssamme vuorovaikutuksessa puhelimitse, saatamme kerätä seuraavia tietoja sovellettavan lain sallimissa rajoissa;

  • videokuvat (valvontakameratallenteet) tai valokuvat
  • kasvokuvat kasvontunnistustekniikan avulla
  • sormenjälkikuvat sormenjälkien määritystekniikan avulla
  • äänitallenteet, kuten vastaajaan tallennetut äänitallenteet.

Sosiaalisen median alustojen tiedot

Jos olet kanssamme vuorovaikutuksessa sosiaalisen median kautta tai yhdistät sosiaalisen median tilisi palvelussamme olevaan verkkotiliisi, jaat kanssamme tiettyjä henkilötietoja sosiaalisen median tililtäsi, esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, valokuvasi, sosiaalisen median yhteystietoluettelosi ja kaikki muut tiedot, jotka tarjoat saatavillemme, kun yhdistät sosiaalisen median tilisi digitaalisiin palveluihimme. Jos päätät olla kanssamme vuorovaikutuksessa sosiaalisen median alustan kautta, sinun on syytä tutustua huolellisesti kyseisten sosiaalisen median palveluntarjoajien tietosuojakäytäntöihin ja yksityisyysasetuksiisi, jotta voit varmistaa, että olet tyytyväinen tietoihin, joita sosiaalisen median alustat saattavat tarjota saatavillemme.

Käytämme myös kolmannen osapuolen sosiaalisen medianhallinta- ja kuuntelutyökaluja, jotka keräävät julkisesti saatavilla olevaa sisältöä. Siltä osin kuin julkisesti saatavilla oleva sisältö sisältää henkilötietoja, niitä käsitellään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Liikekumppaneilta ja muilta kolmansilta osapuolilta saadut tiedot

Jälleenmyyjämme, jakelijamme ja muut liikekumppanimme voivat antaa ostoksiisi liittyviä tietoja, kuten yhteystietoja ja maksutietoja, kuten nimesi, henkilökohtaisen postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, työpaikkasi, ammattinimikkeesi, puhelinnumerosi, työpaikkasi postiosoitteen ja työpaikkaan liittyvän sähköpostiosoitteesi.

Saatamme saada edellä mainittuja henkilötietoja myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajiltamme ja liikekumppaneiltamme, jotka tarjoavat tukea asiakaspalvelua, webhotellipalvelua, markkinointia, viestintää, tapahtumasuunnittelua, data-analytiikkaa ja rahoituspalveluja varten, kun ne jakavat tietoja kanssamme, mukaan lukien julkisesti saatavilla olevista lähteistä saatavat tiedot.

Tietoja digitaalisista palveluistamme

Voimme kerätä henkilötietoja digitaalisten palveluidemme kautta automaattisesti tai käyttämällä sellaisia tekniikoita, kuten evästeitä, palvelinlokeja, verkkotunnisteita, tunnisteita ja pikseleitä. Saatamme myös tehdä yhteistyötä sellaisten kolmansien osapuolten kanssa, jotka harjoittavat puolestamme analytiikkaa, raportointia ja markkinointia käyttämällä digitaalisista palveluistamme ja näillä tekniikoilla kerättyjä tietoja.  Ellet käytä digitaalisia palveluitamme tilisi kautta tai vastauksena meiltä saamaasi sähköpostiin, joka sisältää digitaalisten palvelujemme kautta kerättäviä tietoja, nämä tekniikat eivät yleensä suoraan paljasta henkilöllisyyttäsi, vaikkakin kerätyistä tiedoista voidaan tehdä johtopäätöksiä tai ne voidaan yhdistää muihin tietoihin, joita meillä saattaa olla hallussamme ja jotka yksilöivät henkilöllisyytesi. 

Tarjoamme evästeiden hyväksyntävaihtoehtoja, joiden avulla voit valita, haluatko käyttää näitä tekniikoita vai et, mutta tämä vaihtelee sovellettavan lainsäädännön mukaan. Seuraavassa annamme tarkempia tietoja käyttämiemme tekniikkojen tyypeistä ja tietosuoja-asetustesi ilmoitusmenetelmistä.

Tiedot selaimen tai laitteen kautta

Kun käytät digitaalisia palveluitamme, useimmat selaimet keräävät tiettyjä tietoja tai ne kerätään automaattisesti laitteesi kautta. Näitä tietoja ovat mm. IP-osoitteesi, tietokonetyyppisi (Windows tai Mac), laitteen valmistaja ja malli, näytön resoluutio, käyttöjärjestelmän nimi ja versio, kieli, selaimen nimi ja versio sekä käyttämiesi digitaalisten palvelujen (kuten sovelluksen) nimi ja versio.  Käytämme näitä tietoja varmistaaksemme, että digitaaliset palvelut toimivat asianmukaisesti, sekä tietoturvan ja petosten ehkäisyn varmistamiseksi.  Suurinta osaa näistä tiedoista ei voi käyttää sen määrittämiseen, mikä on tarkka henkilöllisyyteesi, ellet käy sivuillamme kirjautumalla sisään tilillesi tai vastaamalla meiltä saamiisi sähköpostiviesteihin. Vaikka IP-osoitteestasi ei voi tunnistaa henkilöllisyyttäsi, käsittelemme IP-osoitettasi henkilötietonasi.

Mobiililaitteiden käyttö

Kun lataat ja käytät digitaalisia palveluitamme, me ja/tai palveluntarjoajamme saatamme kerätä laitteesi yksilöllisiä tunnisteita, mainostunnisteita, käyttöjärjestelmän, matkaviestinverkon tietoja sekä sovelluksen käyttötietoja, kuten päivämäärän ja kellonajan, jolloin laitteesi käyttämät digitaaliset palvelumme käyttävät palvelimiamme, sekä mitä tietoja ja tiedostoja sovellukseen on ladattu laitteesi numeron perusteella. Digitaaliset palvelumme voivat myös kerätä ja välittää muita tietoja, jotka mahdollistavat sovelluksen ominaisuuksien toiminnan. Käytämme näitä tietoja varmistaaksemme, että digitaaliset palvelut toimivat oikein, parantaaksemme ja räätälöidäksemme käyttökokemustasi ja tarjotaksemme oleellista sisältöä tai mainoksia. Voit määrittää mobiililaitteesi mainosasetukset. Lisätietoja näiden valintojen asettamisesta on osoitteessa https://thenai.org/opt-out/mobile-opt-out/.

Joissakin tapauksissa saatamme saada tietoja laitteesi sijainnista laitteesi GPS:n, Wi-Fi:n tai Bluetoothin kautta, kun käytät digitaalisia palveluitamme. Saatamme käyttää laitteesi fyysistä sijaintia, jotta voimme tarjota sinulle räätälöityjä sijaintiin perustuvia palveluja ja sisältöjä. Saatamme myös luovuttaa laitteesi fyysisen sijainnin yhdessä katsomiasi mainoksia koskevien tietojen ja muiden keräämiemme tietojen kanssa markkinointikumppaneillemme, jotta he voivat tarjota sinulle henkilökohtaisempaa sisältöä ja tutkia mainoskampanjoiden tehokkuutta. Voit estää sijaintisi jakamisen poistamalla GPS:n, Wi-Fi:n tai Bluetoothin käytöstä laitteellasi.  Voit hallita iPhone-laitteesi sijaintiasetuksia osoitteessa https://support.apple.com/ja Android-laitteen tapauksessa osoitteessa https://support.google.com/. Jos poistat paikkatietopalvelut käytöstä laitteillasi, et välttämättä pysty käyttämään tiettyjä digitaalisten palveluidemme ominaisuuksia. 

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Evästeet ovat tietoja, jotka tallennetaan suoraan laitteeseen, jota käytät, kun olet vuorovaikutuksessa sellaisten verkkosivujen kanssa, ja ne voivat yksilöidä laitteesi ja sisältää myös muita tietoja.  Saatamme kerätä tietoja evästeiden ja vastaavien seurantatekniikoiden avulla digitaalisissa palveluissamme sekä sinulle lähettämissämme HTML-muotoisissa sähköpostiviesteissä.  Evästeet ja vastaavat tekniikat eivät suoraan tunnista henkilöllisyyttäsi, mutta niiden avulla voimme kerätä sellaisia tietoja, kuten selaimen tyypin, digitaalisissa palveluissa vietetyn ajan, vieraillut sivut, kieliasetukset ja muut koostetut liikennetiedot.Me sekä palveluntarjoajamme, kuten verkkoanalytiikkayritykset ja internetmainontaverkostot, voivat sijoittaa evästeitä laitteellesi. Jos olet kirjautunut Corteva-tilillesi jonkin digitaalisen palvelumme kautta tai vastannut meiltä saamaasi sähköpostiin tai hyväksynyt verkkosivustomme evästeet, saatamme pystyä yhdistämään keräämämme tiedot muihin henkilöllisyytesi yksilöiviin tietoihin.  Käytämme kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin: tallentaaksemme ja noudattaaksemme mieltymyksiäsi ja asetuksiasi, tietoturvaa ja todennusta varten, analytiikkaa varten, markkinointikampanjoidemme tehokkuuden mittaamista varten, tarjotaksemme sinulle mainontaa tuotteista ja palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua, sekä täyttääksemme muita alla kuvattuja laillisia tarkoituksia. 

Keräämämme evästetyypit kuuluvat yhteen kolmesta luokasta:

  • Välttämättömät evästeet: Näitä evästeitä tarvitaan, jotta sivuston perusominaisuudet voivat toimia, kuten suojattu kirjautuminen tai ostoskorissa olevien tuotteiden lukumäärän muistaminen. Tätä evästeluokkaa ei voi poistaa käytöstä, eikä se vaadi suostumusta.
  • Toiminnalliset evästeet: Nämä evästeet ovat valinnaisia, ja niiden avulla voimme analysoida digitaalisten palveluiden käyttöäsi sekä arvioida ja parantaa suorituskykyämme. Niitä voidaan käyttää myös paremman asiakaskokemuksen tarjoamiseen digitaalisissa palveluissa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kirjautumistietojesi muistamista tai sellaisten tietojen hankkimista, jotka koskevat sitä, miten käytät sivustoamme, kuten haluamasi kieli.
  • Mainosevästeet: Nämä evästeet ovat valinnaisia, ja niiden avulla voidaan selvittää vierailemiesi verkkosivustojen perusteella, mitkä ovat kiinnostuksen kohteitasi. Ne voivat auttaa meitä tarjoamaan sinulle sopivampia mainoksia digitaalisissa palveluissamme tai kolmansien osapuolten sivustoissa kiinnostuksen kohteitasi koskevien päätelmien perusteella.

Jos laki niin vaatii, hankimme suostumuksesi ennen toiminnallisten tai mainosevästeiden sijoittamista tai käyttöä, ja voit aina valita toiminnallisten tai mainosevästeiden käytön tai valita niiden käytön estämisen digitaalisten palveluidemme evästeasetusten avulla. Tämä evästeasetustyökalu mahdollistaa asetustesi käsittelyn ja tietyillä lainkäyttöalueilla yleisen suostumuksen eväämissignaalin tunnistamisen ja käsittelemisen. Joissakin selaimissa on ”do not track” (älä seuraa) -asetukset.  Koska näiden signaalien tulkinnasta ei ole vielä yleistä yhteisymmärrystä, emme tällä hetkellä reagoi selaimen ”älä seuraa” -asetuksiin.

Lisäksi voit useimmissa verkkoselaimissa tai muissa ohjelmistoissa muuttaa selaimesi asetuksia asettamalla evästeiden poistamisen tietokoneesi kiintolevyltä, estämällä kaikki evästeet tai vastaanottamalla varoituksen ennen minkään evästeen tallentamista. Jos et halua, että evästeiden avulla kerätään tietoja, useimmissa selaimissa on yksinkertainen prosessi, jonka avulla voit kieltää evästeiden käytön. Jos haluat lisätietoja suostumuksen eväämistoiminnosta verkkoselaimissa, käy osoitteissa https://optout.aboutads.info/ ja https://optout.networkadvertising.org. Jos haluat lisätietoja evästeistä, käy paikallisen digitaalisen mainonnan järjestön sivustossa, jollaisia ovat mm.

Kun olet asettanut evästeasetukset, tekemiäsi valintoja noudatetaan. Muista, että jos poistat asetuksesi tai käytät eri selainta tai tietokonetta, sinun on määritettävä evästeasetuksesi uudelleen. 

Muut käyttämämme tekniikat

  • Verkkojäljitteet ja pikselitunnisteet: Verkkojäljitteet ja pikselitunnisteet ovat pieniä grafiikkatiedostoja verkkosivuston sivulla tai sähköpostiviestissä. Niiden tarkoituksena on seurata katsottuja sivuja tai avattuja sähköpostiviestejä, ja niitä voidaan käyttää evästeiden toimittamiseen tietokoneellesi. Nämä tekniikat voivat myös auttaa analysoimaan verkkosivustojen tehokkuutta mittaamalla kävijöiden määrää tai toimintaa verkkosivustossa.
  • Kolmansien osapuolten sivustojen lisäosat ja linkit näihin sivustoihin: Digitaaliset palvelumme voivat sisältää sosiaalisten verkostojen tai muiden kolmansien osapuolten, kuten Facebookin, Metan tai Googlen, lisäosia. Nämä lisäosat voivat asettaa tietokoneellesi evästeen, joka ilmoittaa kolmannen osapuolen sivustolle, että olet käynyt jossakin digitaalisista palveluistamme. Jos olet kirjautunut kolmannen osapuolen sivustoon, kyseinen sivusto voi kerätä näitä tietoja huolimatta siitä, oletko ollut vuorovaikutuksessa kolmannen osapuolen lisäosan kanssa tai oletko linkittänyt digitaalisiin palveluihimme. Käsittelemme kolmannen osapuolen lisäosia ei-välttämättöminä evästeinä, joten voit määrittää evästeasetuksesi vastaavalla tavalla. 

Verkkoanalytiikka

Ellei sovellettavan lain pakottavista säännöksistä muuta johdu, käytämme kolmansien osapuolten, kuten Googlen ja Adoben, verkkoanalyysipalveluita, jotta voimme ymmärtää paremmin, miten käyttäjät käyttävät digitaalisia palveluitamme. Kuten edellä Evästeet ja vastaavat tekniikat -kohdassa on mainittu, nämä kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja verkkotoiminnastasi ajan mittaan ja eri riippumattomien sivustojen välillä käyttämällä evästeitä ja muita seurantatekniikoita. Käsittelemme näitä evästeitä ja tekniikoita, joita käytetään näiden analyysitietojen keräämiseen, ei-välttämättöminä evästeinä, joten voit määrittää evästeasetuksesi vastaavalla tavalla. Voit myös tutustua Googlen tietosuojakäytäntöihin osoitteessa www.google.com/policies/privacy/‌partners/ ja voit poistaa suostumuksesi lataamalla Google Analytics Opt Out Browser Add-On -selainlisäosan, joka on saatavilla osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Voit myös tutustua Adoben tietosuojakäytäntöihin osoitteessa https://www.adobe.com/privacy.html ja poistaa suostumuksesi niiden suhteen käymällä osoitteessa https://www.adobe.com/privacy/opt-out.html#customeruse.

Käyttäytymiseen ja kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta

Corteva voi käyttää kolmannen osapuolen markkinointiyrityksiä sinua mahdollisesti kiinnostavia tavaroita ja palveluja koskevien verkkomainosten tarjoamiseen, mikä perustuu käynteihisi sivustoissamme ja muissa sivustoissa eri laitteillasi kautta (tämä tunnetaan yleisesti nimellä ”käyttäytymiseen perustuvana mainontana” tai ”kiinnostukseen kohteisiin perustuvana mainontana”). Tätä varten nämä markkinointiyritykset voivat kerätä tietoja sijoittamalla evästeitä tai muita edellä kuvattuja tekniikoita digitaalisiin palveluihimme ja yhdistää ne tietoihin toiminnastasi muissa verkkosivustoissa, muissa mobiilisovelluksissa ja muilla laitteilla. Voit estää evästeiden sijoittamiseen perustuvien kiinnostuksen kohteisiin perustuvien mainosten saamisen noudattamalla edellä kuvattuja evästeistä kieltäytymistä koskevia vaiheita, hylkäämällä evästeet selaimessasi tai selaimissasi, hylkäämällä ”tietojen käyttöoikeus” -pyynnöt, joita sovellukset tavallisesti niiden asennuksen yhteydessä, tai muuttamalla laitteesi mainosseuranta-asetuksia. Jos olet Yhdysvalloissa ja haluat kieltäytyä kohdennetusta mainonnasta tai poikkialaisesta käyttäytymiseen perustuvasta mainonnasta, voit napsauttaa Yhdysvaltojen sivustomme etusivulla olevaa suostumuksen eväämispainiketta ja/tai täyttää eväämispyyntölomakkeen. Lisätietoja on Yhdysvaltain tietosuojaselosteessa (corteva.com).

Huomaa, että vaikka kieltäydyt mainosevästeistä tai käyttäytymiseen ja kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta, saatat silti nähdä meidän esittämiämme mainoksia. Nämä mainokset eivät perustu toimintaasi eri sivustoissa, vaan ne perustuvat sen yksittäisen sivuston asiayhteyteen, jossa käyt. Saatat esimerkiksi nähdä Cortevan siementuotteen mainoksen käydessäsi maataloussivustossa. 

Liiketoiminta-analytiikka ja tekoäly

Ellei sovellettavan lain pakottavista säädöksistä muuta johdu, voimme käyttää sinun ja/tai liikekumppaneidesi antamia tietoja, kuten ostohistoriaa, paikkatietoja, satelliittikuvia sekä viljeltävien peltojen toimintatietoja liiketoiminta-analytiikan ja/tai tekoälyn suunnittelussa tai käytössä. Käytämme näitä tietoja tutkimukseen, teknologian kehitykseen sekä tuotteidemme, palveluidemme ja ohjelmiemme laadun tai turvallisuuden suunnitteluun, ylläpitoon tai parantamiseen. Voimme käyttää näitä tietoja esimerkiksi trendien ennustamiseen, diagnoositarkoituksissa, agronomisten suositusten antamiseen sinulle sekä palvelujen ja tuotteiden ehdottamiseen.

Miten käytämme henkilötietoja

Me ja palveluntarjoajamme käytämme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin, kun meillä on siihen oikeutettu liiketoimintaetu, annat siihen suostumuksesi tai kun se on muutoin sallittua sovellettavien yksityisyys- ja tietosuojalakien nojalla:  

  • Palvelujemme tarjoaminen ja asiakkaidemme tukeminen
    • tilien ylläpitäminen tai palveleminen, asiakastietojen tarkistaminen, asiakaspalvelun tarjoaminen ja kyselyihin vastaaminen, tilausten ja tapahtumien käsitteleminen tai täyttäminen
    • rahoituksen, toteutuspalvelujen, maksunkäsittelyn, perinnän ja riskienhallinnan tarjoaminen
    • hallinnollisten tietojen lähettäminen sinulle, kuten ehtojemme ja käytäntöjemme muutoksia koskevat tiedot tai takuu- tai takaisinkutsutiedot.
  • Markkinointi, myynninedistäminen ja personointi
    • sellaisten markkinointiin liittyvien viestien lähettäminen sinulle, joissa kerrotaan palveluistamme, uusista tuotteistamme ja muista Cortevaa koskevista uutisista
    • mahdollisuuden osallistua arvontoihin, kilpailuihin tai muihin kampanjoihin tarjoaminen
    • sellaisen markkinointiviestinnän ja muun mainosviestinnän kehittäminen ja toimittaminen, joka on räätälöity sinun tai muiden käyttäjiemme kiinnostuksen kohteiden mukaan, sekä käyttäjien mieltymysten analysointi tai ennakointi, jotta voimme laatia koostettuja trendiraportteja digitaalisen sisältömme käytöstä ja parantaa palveluitamme ja tarjontaamme.
  • Lainsäädäntö ja sääntöjen noudattaminen
    • lainsäädännön ja määräysten noudattaminen, mukaan lukien lain edellyttämä henkilötietojen käyttö ja luovuttaminen tai yhtiön käytäntöjen ja menettelyjen noudattaminen tai siviili-, rikos-, oikeus- tai viranomaistiedustelujen, tutkimusten, haasteiden tai todistajakutsujen noudattaminen
    • Cortevan ja sen toimihenkilöiden, johtajien, työntekijöiden, asiakkaiden, alihankkijoiden ja edustajien laillisten oikeuksien käyttäminen tai puolustaminen sekä riitojen ratkaiseminen
  • Operatiivinen toiminta ja yleiset liiketoimintatarkoitukset
    • yritysten hallinto, mukaan lukien kirjanpito, tilintarkastus, analyysi ja raportointi, yritysfuusiot, yritysostot ja divestoinnit
    • järjestelmänhallinta ja teknologian hallinta, mukaan lukien digitaalisten palveluidemme optimointi ja data-analytiikka
    • liiketoiminnan jatkuvuus ja vakavista ongelmatilanteista palautuminen
  • Uusien tuotteiden ja palvelujen parantaminen ja kehittäminen
    • tutkimus teknologian kehittämistä varten sekä tuotteidemme, palveluidemme ja ohjelmiemme laadun tai turvallisuuden suunnittelua, ylläpitoa tai parantamista varten
  • Petostentorjunta ja tietoturva
    • järjestelmiemme, verkkojemme, sovellustemme ja tietojemme tietoturvan ja eheyden suojaaminen, mukaan lukien tietoturvauhkien havaitseminen, analysointi ja ratkaiseminen, yhteydenpito lainvalvontaviranomaisten ja tietoturvayhtymien kanssa, palvelujen tai järjestelmien virheenkorjaus, identiteetinhallinta, mukaan lukien järjestelmien ja tekniikan varmentaminen ja todentaminen
    • toimitilojen turvaaminen, turvallisuus ja menetysten ehkäiseminen, petosten ja muun laittoman toiminnan havaitseminen ja ehkäiseminen.

Miten luovutamme henkilötietoja

Voimme luovuttaa henkilötietoja tässä tietosuojaselosteessa kuvattuihin tarkoituksiin seuraaville tahoille, myös eri maissa sijaitseville tahoille (voit tutustua konserniimme kuuluvien liiketoimintayksiköiden luetteloon ja sijaintiin täällä):

  • Emoyhtiömme ja tytäryhtiömme. Kun teemme niin, nämä muut Cortevan yksiköt käyttävät ja luovuttavat henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavien yksityisyys- ja tietosuojalakien vaatimusten mukaisesti.
  • Palveluntarjoajillemme, joita käytämme niiden meille tarjoamien tukipalvelujen mahdollistamiseksi, mukaan lukien muun muassa ne, jotka tarjoavat tukea asiakaspalvelua, mainontaa, markkinointia, viestintää ja data-analytiikkaa, tietotekniikkaa, tietoturvaa, talouspalveluja, tilintarkastusta, kirjanpitoa, tietoturvaa ja oikeudellisia palveluja varten. Näiden kolmansien osapuolten on käytettävä niiden kanssa jakamiamme henkilötietoja ainoastaan sopimuspalvelujen toimittamiseen ja sovellettavan yksityisyydensuojaa ja tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.
  • Kolmansille osapuolille, kuten edustajille, jälleenmyyjille, jakelijoille ja liikekumppaneille, jotta ne voivat tarjota tuotteita ja palveluja asiakkaillemme sekä lisensointi-, yhteiskehitysjärjestelyjen tai vastaavien järjestelyjen yhteydessä. Näiden kolmansien osapuolten on käytettävä henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti ja/tai ainoastaan sopimuspalvelujen toimittamiseen ja sovellettavan yksityisyydensuojaa ja tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.
  • Kolmansille osapuolille, kuten sääntelyviranomaisille, tuomioistuimille, lainvalvontaviranomaisille ja valtionhallinnon viranomaisille, sovellettavan lain, määräysten, oikeusprosessin tai muun oikeudellisen prosessin noudattamiseksi, kun uskomme vilpittömästi, että tietojen luovuttaminen on tarpeen sovellettavan lain noudattamiseksi, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset lait. Tällaisessa tilanteessa ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin sovellettavan yksityisyys- ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti henkilötietojen suojaamiseksi.
  • Kolmansille osapuolille, kuten niille, jotka auttavat havaitsemaan ja estämään petoksia, Cortevan tuotteiden, palveluiden tai digitaalisten palveluiden väärinkäyttöä, immateriaalioikeuksien loukkauksia tai reagoimaan tällaiseen toimintaan ja jotka siten valvovat ehtojemme ja sopimuksiemme noudattamista sekä suojaavat meidän ja/tai tytäryhtiöidemme, sinun tai muiden oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta. Näiden kolmansien osapuolten on käytettävä niiden kanssa jakamiamme henkilötietoja ainoastaan sopimuspalvelujen toimittamiseen ja sovellettavan yksityisyydensuojaa ja tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.
  • Kolmansille osapuolille liittyen osittaiseen tai täyteen uudelleenjärjestelyyn, yritysfuusioon, myyntiin, yhteisyritykseen, luovutukseen, siirtoon tai muuhun järjestelyyn, joka koskee liiketoimintaamme, omaisuuttamme tai varastoamme (myös minkä tahansa konkurssimenettelyn tai vastaavan menettelyn yhteydessä). Tällaisia kolmansia osapuolia voivat olla esimerkiksi ostajayritys ja sen neuvonantajat. Tällaisessa tilanteessa ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin sovellettavan yksityisyys- ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti henkilötietojen suojaamiseksi.

MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIETOJA

Henkilötiedot tallennetaan yleensä Cortevan tietokantoihin tai palveluntarjoajiemme ylläpitämiin tietokantoihin. Käytämme kohtuullisia organisatorisia, teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi organisaatiossamme ja edellytämme sopimuksin, että palveluntarjoajamme tekevät samoin.  Valitettavasti minkään tiedonsiirto- tai tallennusjärjestelmän täydellistä turvallisuutta ei voida taata.  Jos sinulla on syytä uskoa, että vuorovaikutuksesi kanssamme ei ole enää turvallinen, ilmoita asiasta meille välittömästi alla olevan ”Yhteydenotot”-kohdan mukaisesti.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen tai sallittua sen tarkoituksen tai niiden tarkoitusten kannalta, jota varten ne on hankittu, sekä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. 

Säilytysaikojemme määrittämisessä käytetään muun muassa seuraavia kriteerejä: 

  • kuinka kauan meillä on ollut jatkuva suhde sinuun (esimerkiksi kuinka kauan sinulla on ollut tili palvelussamme tai kuinka pitkään olet käyttänyt digitaalisia palveluitamme) ja kuinka pitkään sen jälkeen meillä voi olla oikeutettu tarve käyttää henkilötietojasi mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi
  • henkilötietojen arkaluonteisuus ja tarkoitukset, joita varten henkilötiedot kerättiin
  • velvoittaako jokin lakisääteinen velvoite meitä (esimerkiksi tietyt lait edellyttävät, että meidän on säilytettävä tiedot tapahtumistasi tietyn ajan ennen kuin voimme poistaa ne)
  • onko tietojen säilyttäminen suositeltavaa oikeudellisen asemamme valossa (esimerkiksi sovellettavien vanhentumisaikojen, oikeudenkäyntien tai viranomaistutkimusten osalta).

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Saatamme tarjota linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin tai palveluihin, kun uskomme, että tällaiset linkit ovat sinulle hyödyllisiä. Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten, mukaan lukien kolmansien osapuolten, jotka ylläpitävät verkkosivustoa tai palvelua, johon nämä palvelut linkittävät, tietosuoja- tai tietoturvakäytäntöjä, emmekä ole vastuussa niistä. 

Emme myöskään ole vastuussa muiden organisaatioiden, sosiaalisen median alustojen palveluntarjoajien, käyttöjärjestelmien tarjoajien, langattomien palvelujen tarjoajien tai laitevalmistajien tietosuoja- tai tietoturvakäytännöistä tai käytänteistä, mukaan lukien käytännöt, jotka koskevat muille organisaatioille digitaalisten palveluidemme tai sosiaalisen median sivujemme kautta tai niiden yhteydessä luovuttamiasi henkilötietoja.

ALAIKÄISTEN OIKEUS KÄYTTÄÄ PALVELUJA

Palveluita ei ole tarkoitettu alle kolmentoista (13) vuoden ikäisille henkilöille, emmekä tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta henkilöiltä.

LAINKÄYTTÖVALTA JA RAJAT YLITTÄVÄ SIIRTO

  • Henkilötietojasi voidaan tallentaa mihin tahansa maahan tai käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä on toimipaikkoja tai jossa käytämme palveluntarjoajia, ja käyttämällä palveluja ymmärrät, että tietojasi siirretään asuinmaasi (tai osavaltiosi/provinssisi) ulkopuolisiin maihin tai ulkopuolisille alueille, mukaan lukien Yhdysvallat, joissa saattaa olla erilaiset tietosuojasäännöt kuin omassa maassasi.  Tietyissä tilanteissa näiden muiden maiden tuomioistuimet, lainvalvontaviranomaiset, sääntelyviranomaiset tai turvallisuusviranomaiset voivat olla oikeutettuja saamaan henkilötietosi käyttöönsä.
  • ETA-ALUETTA KOSKEVIA LISÄTIETOJA: Euroopan komissio on määrittänyt, että osa ETA-alueen ulkopuolisista maista tarjoaa riittävän tasoisen, ETA-standardien mukaisen tietosuojan (näiden maiden täydellinen luettelo on nähtävissä EU:n komission verkossa julkaistussa tietosuojan riittävyysluettelossa). Jos tietoja siirretään Euroopan talousalueelta maihin, joita Euroopan komissio ei pidä riittävinä, olemme ottaneet käyttöön riittävät toimenpiteet, kuten Euroopan komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet, henkilötietojesi suojaamiseksi. Voit saada kopion näistä toimenpiteistä lähettämällä tietosuojapyynnön, joka on saatavilla alla Yhteydenotot-kohdassa.

ARKALUONTEISET TIEDOT

Ellemme toisin pyydä, pyydämme, ettet lähetä tai paljasta meille mitään arkaluonteisia henkilötietoja (esimerkiksi sosiaaliturvatunnuksia, rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskontoon tai muuhun vakaumukseen, terveyteen, biometrisiin tietoihin tai geneettisiin ominaisuuksiin, rikostaustaan tai ammattiyhdistyksen jäsenyyteen liittyviä tietoja) digitaalisissa palveluissa tai niiden kautta tai muutoin.

KOLMANNEN OSAPUOLEN MAKSUPALVELU

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen maksupalvelua digitaalisten palveluiden kautta suoritettujen maksujen käsittelyyn. Jos haluat suorittaa maksun digitaalisten palveluiden kautta, henkilötietojasi kerää kyseinen kolmas osapuoli eikä me, ja niihin sovelletaan kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä eikä tätä tietosuojaselostetta.  Emme voi valvoa emmekä ole vastuussa tämän kolmannen osapuolen harjoittamasta henkilötietojesi keräämisestä, käyttämisestä ja luovuttamisesta.

LISÄTIETOJA

Koska viestintä ei aina ole turvallista, älä lähetä meille lähettämissäsi viesteissä luottokorttitietoja tai muita arkaluonteisia tietoja.

KIINAA KOSKEVIA LISÄTIETOJA

JAPANIA KOSKEVIA LISÄTIETOJA

YHDYSVALTOJA KOSKEVIA LISÄTIETOJA

LISÄTIETOJA ETA-ALUEESTA, SVEITSISTÄ JA YHDISTYNEESTÄ KUNINGASKUNNASTA: Tämä osio koskee ainoastaan Cortevan suorittamaa ETA-alueella, Sveitsissä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvien henkilöiden henkilötietojen käsittelyä.

  • Eri Corteva-yksiköt voivat olla henkilötietojesi rekisterinpitäjiä. EU-alueen tietojen rekisterinpitäjät luetellaan täällä.
  • Käsittely: Käsittelemme henkilötietojasi yhden tai useamman seuraavan oikeusperusteen nojalla:
    • siten kuin on tarpeen sopimuksen solmimiseksi kanssasi tai edustamasi oikeushenkilön kanssa, sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi, tarjouksien tarjoamiseksi, pyyntöihisi vastaamiseksi tai asiakastuen tarjoamiseksi
    • kun meillä on oikeutettu etu
    • siten kuin on tarpeen asiaankuuluvan lainsäädännön ja oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi, mukaan lukien laillisiin pyyntöihin ja määräyksiin vastaaminen; tai
    • suostumuksellasi.
  • Jollei sovellettavasta laista muuta johdu, sinulla on oikeus
    • kysyä, onko meillä henkilötietojasi ja miten niitä käsitellään
    • pyytää virheellisten henkilötietojen korjaamista
    • pyytää sellaisten henkilötietojen poistamista, joita ei enää tarvita käsittelyn perusteena oleviin tarkoituksiin, joita käsitellään peruutetun suostumuksen perusteella tai joita käsitellään sovellettavien oikeudellisten vaatimusten vastaisesti
    • pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä, jos käsittely on sopimatonta
    • kieltää henkilötietojen käsittely ja
    • pyytää meille antamiesi henkilötietojen siirrettävyyttä (joka ei sisällä kerätyistä tiedoista johdettuja tietoja), jos tällaisten henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen tai kanssasi tehtyyn sopimukseen ja jos se suoritetaan automaattisin keinoin.
  • Siirtojen osalta Euroopan komissio on tunnustanut joidenkin ETA:n ulkopuolisten maiden tarjoavan riittävän tasoisen, ETA-standardien mukaisen tietosuojan (näiden maiden täydellinen luettelo on nähtävissä EU:n komission verkossa julkaistussa tietosuojan riittävyysluettelossa). Jos tietoja siirretään Euroopan talousalueelta maihin, joita Euroopan komissio ei pidä riittävinä, olemme ottaneet käyttöön riittävät toimenpiteet, kuten Euroopan komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet, henkilötietojesi suojaamiseksi. Siirtoihin Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Sveitsistä maihin, joita kyseiset maat eivät pidä riittävinä, sovelletaan myös asianmukaisia suojatoimia.

  • Sinulla on myös seuraavat mahdollisuudet:

TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN PÄIVITYKSET

Tämän tietosuojaselosteen yläosassa oleva ”Viimeksi päivitetty” -merkintä osoittaa, milloin tätä tietosuojaselostetta on viimeksi muutettu.  Muutokset tulevat voimaan, kun julkaisemme tarkistetun tietosuojaselosteen palveluissa.  Jos käytät palveluita näiden muutosten jälkeen, tämä tarkoittaa, että hyväksyt tarkistetun tietosuojaselosteen.

YKSITYISYYDEN SUOJAAN LIITTYVÄT OIKEUTESI JA VALINTASI

Henkilötietojesi käyttäminen, muuttaminen tai poistaminen 

Jos haluat pyytää henkilötietojen tarkistamista, korjaamista, päivittämistä, piilottamista, rajoittamista tai poistamista, vastustaa henkilötietojen käsittelyä tai jos haluat pyytää saada kopion henkilötiedoistasi niiden siirtämiseksi toiselle yritykselle (sikäli kuin sovellettava laki sallii nämä oikeudet sinulle), voit tehdä tällaisen pyynnön napsauttamalla asianmukaista linkkiä alla Yksityisyydensuojaa koskevat pyynnöt-pudotusvalikossa sen maan osalta, jossa asut. Jos et löydä tiettyä maata koskevaa linkkiä, lähetä kyselysi käyttämällä alla Maakohtaiset yhteystiedot -pudotusvalikosta löytyviä asianmukaisia maakohtaisia tietoja.

Vastaamme pyyntöösi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Ilmoita pyynnössäsi selvästi, mitä henkilötietoja haluat muuttaa ja haluatko, että henkilötietosi piilotetaan tietokannastamme.  Voimme toteuttaa vain sellaisia pyyntöjä, jotka koskevat siihen nimenomaiseen sähköpostiosoitteeseen liittyviä henkilötietoja, jota käytät pyynnön lähettämiseen, ja meidän on mahdollisesti tarkistettava henkilöllisyytesi ennen pyyntösi toteuttamista. Näin toimitaan henkilötietojesi suojaamiseksi.  Pyrimme täyttämään pyyntösi niin pian kuin se on kohtuudella mahdollista. 

Huomaa, että meidän on ehkä säilytettävä tietyt tiedot kirjanpitotarkoituksessa ja/tai jotta voimme saattaa päätökseen tapahtumat, jotka aloitit ennen muutoksen tai poiston pyytämistä (esimerkiksi kun teet ostoksen tai osallistut kampanjaan, et välttämättä voi muuttaa tai poistaa antamiasi henkilökohtaisia tietoja ennen kuin olet suorittanut ostoksen tai kyseinen kampanja on päättynyt). 

YHTEYDENOTOT

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojavalinnoistasi tai tästä tietosuojaselosteesta, voit ottaa meihin yhteyttä napsauttamalla asianmukaista linkkiä alla Maakohtaiset yhteystiedot -pudotusvalikossa ja lähettämällä tietosuojakyselylomakkeen tai käyttämällä yhteydenottoa varten annettuja tietoja. 

Yksityisyydensuojaa koskevat pyynnöt

Avaa alla alueesi ja siirry asuinmaasi osioon, jotta voit tehdä yksityisyydensuojaa koskevan pyynnön

Pohjois-Amerikka

EMEA

Belgian asukkaat: Belgian (DE) yksityisyydensuojapyyntö

Belgian asukkaat: Belgian (FR) yksityisyydensuojapyyntö

Belgian asukkaat: Belgian (NL) yksityisyydensuojapyyntö

Bulgarian asukkaat: Bulgarian yksityisyydensuojapyyntö

Kroatian asukkaat: Kroatian yksityisyydensuojapyyntö

Tšekin tasavallan asukkaat: Tšekin tasavallan yksityisyydensuojapyyntö

Tanskan asukkaat: Tanskan yksityisyydensuojapyyntö

Egyptin asukkaat: Egyptin yksityisyydensuojapyyntö

Viron asukkaat: Viron yksityisyydensuojapyyntö

Etiopian asukkaat: Etiopian yksityisyydensuojapyyntö

Suomen asukkaat: Suomen yksityisyydensuojapyyntö

Ranskan asukkaat: Ranska yksityisyydensuojapyyntö

Saksan asukkaat: Saksan yksityisyydensuojapyyntö

Kreikan asukkaat: Kreikan yksityisyydensuojapyyntö

Unkarin asukkaat: Unkarin yksityisyydensuojapyyntö

Irlannin asukkaat: Irlannin yksityisyydensuojapyyntö

Italian asukkaat: Italian yksityisyydensuojapyyntö

Norsunluurannikon asukkaat: Norsunluurannikon yksityisyydensuojapyyntö

Kenian asukkaat: Kenian yksityisyydensuojapyyntö

Latvian asukkaat: Latvian yksityisyydensuojapyyntö

Liettuan asukkaat: Liettuan yksityisyydensuojapyyntö

Moldovan asukkaat: Moldovan yksityisyydensuojapyyntö

Marokon asukkaat: Marokon yksityisyydensuojapyyntö

Alankomaiden asukkaat: Alankomaiden yksityisyydensuojapyyntö

Puolan asukkaat: Puolan yksityisyydensuojapyyntö

Portugalin asukkaat: Portugalin yksityisyydensuojapyyntö

Romanian asukkaat: Romanian yksityisyydensuojapyyntö

Serbian asukkaat: Serbian yksityisyydensuojapyyntö

Slovakian asukkaat: Slovakian yksityisyydensuojapyyntö

Slovenian asukkaat: Slovenian yksityisyydensuojapyyntö

Etelä-Afrikan asukkaat: Etelä-Afrikan (EN) yksityisyydensuojapyyntö

Etelä-Afrikan asukkaat: Etelä-Afrikan (AF) yksityisyydensuojapyyntö

Espanjan asukkaat: Espanjan yksityisyydensuojapyyntö

Ruotsin asukkaat: Ruotsin yksityisyydensuojapyyntö

Tansanian asukkaat: Tansanian yksityisyydensuojapyyntö

Turkin asukkaat: Turkin yksityisyydensuojapyyntö

Ukrainan asukkaat: Ukrainan yksityisyydensuojapyyntö

Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaat: Yhdistyneen kuningaskunnan yksityisyydensuojapyyntö

Sambian asukkaat: Sambian yksityisyydensuojapyyntö

Maakohtaiset yhteystiedot

Selaa alla olevaa aakkosellista maiden luetteloa

Algeria

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Argentina

Oficina Central - Buenos Aires, Argentina
Avenida Libertador 101, Piso 1, 1638
Vicente López, Buenos Aires, Argentina
Tel: 11-4110-0202 / 11-4110-0201
infoargentina@corteva.com

Australia

Customer Information Center
Locked Bag 2002 Chatswood,
NSW 2057,
Australia.
+61 1800 700 096
Email: AUCustomerService@Corteva.com

Belgium (DE)

Corteva Agriscience™
Zuid-Oostsingel 24 D
4611 BB  Bergen op Zoom
The Netherlands
T : 0031 164 44 40 00

Belgium (FR)

Corteva Agriscience™
Zuid-Oostsingel 24 D
4611 BB  Bergen op Zoom
The Netherlands
T : 0031 164 44 40 00

Belgium (NL)

Corteva Agriscience™
Zuid-Oostsingel 24 D
4611 BB  Bergen op Zoom
The Netherlands
T : 0031 164 44 40 00

Bolivia

Centro de información al cliente
Av. San Martin # 1800, Edificio Tacuaral 2o. Piso Of. 205
Santa Cruz de la Sierra
Tel: (591-3)-341-6464
Fax: (591-3)-341-7542
Correo electrónico: infobolivia@corteva.com

Brazil

Departamento de Marketing/CRM
Corteva Agriscience

Alameda Itapecuru, 506
Alphaville Industrial, Barueri - SP
CEP 06454-080
Telefone 0800-772-2492

Entrar em contato com nossa DPO por meio do e-mail dpobrasil@corteva.com

Bulgaria

Corteva Agriscience Bulgaria EOOD
Metropolitan Municipality, Mladost IV
 Business Park Sofia, Building 1A, Floor 1.
 01766 Sofia,  Bulgaria

Cambodia

Regency Square C, Ground Floor, Unit # 30C/168
Mao Tse Tong Blvd (245), Phum 3, Tumnob Tuek,
Khan Chamkamon, Phnom Penh
Cambodia 120108
Tel: +855 92 777 527

Canada (EN)

Customer Information Center
c/o Scot Middleton, Canada Privacy Officer

Attn. Privacy Requests
Suite 2450, 215 2 Street Southwest
Calgary, AB T2P 1M4

caprivacyrequest@corteva.com

Canada (FR)

Centre d’informations clients
c/o Scot Middleton, Canada Privacy Officer

Attn: Privacy Request
Suite 2450, 215 2 Street Southwest
Calgary, AB
T2P 1M4

caprivacyrequest@corteva.com

Chile

Teléfono: 22836 7001.
Gran Avenida 1621, Paine, Región Metropolitana, Chile.

China

客户信息中心
上海市浦东新区祖冲之路2290号展想广场1号楼16层
服务热线:400 880 5588
公共邮箱:support_gc@corteva.com

Colombia

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Costa Rica

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Croatia

Corteva Agriscience Croatia LLC
Florijana Andrašeca 18 A
10 000 Zagreb
CROATIA

Czech Republic

Corteva Agriscience Czech s.r.o.
Pekarska  628/14,
Praha 5, 15500,
Czech Republic

Denmark

Corteva Agriscience Denmark A/S
Langebrogade 1 DK-1411 Copenhagen, Denmark

Dominican Republic

 +54 11-4110-0202 / 11-4110-0201
Vía correo electrónico a: infoargentina@corteva.com
Oficina Central - Buenos Aires Argentina
Avenida del Libertador 101, Piso 11, B1638BEA
Vicente López, Buenos Aires, Argentina

Ecuador

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Egypt

Corteva Agriscience Egypt LLC
Fourth Floor, Fifth Settlement
67 El Tessein Street
New Cairo
Egypt
c/o Tel: +20 22613 1885

El Salvador

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Estonia

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Ethiopia

Corteva Agriscience Ethiopia PLC
Africa Avenue, Peacock Park
Addis Ababa, Ethiopia,

Finland

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

France

Corteva Agriscience France S.A.S
1 bis avenue du 8 mai 1945
Immeuble Equinoxe II
78280 Guyancourt - France

Germany

Corteva Agriscience Deutschland GmbH
Riedenburger Str. 7 81677 München
Deustchland .

Ghana

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Greece

Corteva Agriscience Hellas S.A.
Hydras 2 & Leoforos Kifisias 280
15232 Chalandri
Telephones: +302106800741 or +302106889700

Guatemala

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Honduras

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Hungary

Corteva Agriscience
Boldiszár u. 4
1112 Budapest - Hungary

India

Customer Information Center
Corteva AgriScience,
12th floor, Atria, V Ascendas IT park,
Madhapur, Hyderabad 500081
1860 1800 186

Indonesia

Pusat Informasi Pelanggan
CIBIS NINE, 10th floor Cilandak
Commercial Estate
Jalan TB Simatupang no 2, Jakarta
Selatan 12560, Indonesia
Phone: 021-50829455

Ireland

Corteva Agriscience UK Limited
CPC2 Capital Park, Fulbourn,
Cambridge, CB21 5XE
+44 (0)1462 457272

Italy

Corteva Agriscience Italia S.r.l
Via Comizi Agrari 10
 26100 Cremona - Italia

Ivory Coast

CORTEVA AGRISCIENCE
Oasis Square, Building 6, 2nd floor – N° 217.
Oasis, PC 20410 – Casablanca - MOROCCO
Fixe: +212 529 05 51 92

Japan

〒100-6110
東京都千代田区永田町2-11-1
山王パークタワー コルテバ
アグリサイエンス日本株式会社

Kenya

Corteva Agriscience Kenya Limited
L. R. No. 205/94/95 Riverside Drive Chiromo Road
Nairobi, Kenya

Korea

Corteva AgriSciences Korea Contact Info
코르테바아그리사이언스 코리아(유)
서울특별시 중구 칠패로 37 , HSBC 빌딩 15층
Tel : 02-2223-8900
Fax : 02-2088-8174
E-mail: CortevaKorea@corteva.com

Latvia

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Lithuania

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Malaysia (EN)

Customer Information Center:
B-3-3, The Ascent Paradigm,
No.1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Malaysia (MS)

Customer Information Center:
B-3-3, The Ascent Paradigm,
No.1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Malaysia (ZH)

Customer Information Center:
B-3-3, The Ascent Paradigm,
No.1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Mexico

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Moldova

Corteva Agriscience Romania S.R.L.
 Baneasa Business & Technology Park Sos Bucuresti-Ploiesti Nr 42-44 Cladirea B, et 2 Sector 1
 013696 Bucuresti  - Romania.

Morocco

CORTEVA AGRISCIENCE
Oasis Square, Building 6, 2nd floor – N° 217.
Oasis, PC 20410 – Casablanca - MOROCCO
Fixe: +212 529 05 51 92

Netherlands

Corteva Agriscience Netherlands B.V.
Zuid-Oostsingel 24 d
4611BB Bergen op Zoom, The Netherlands

New Zealand

Customer Information Center
Private Bag 2017 New Plymouth,
Taranaki 4342, New Zealand
+646 757 7812
Email: NZCustomerService@Corteva.com

Nicaragua

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Nigeria

Corteva Agriscience Nigeria Limited
1, KPMG Tower - Bishop Aboyade Cole Street
Lagos, Nigeria

Pakistan

Customer Information Center
Lahore Headoffice
26-FCC, 2nd Floor,
Syed Maratab Ali Road,
Gulberg IV, Lahore, Pakistan
Telephone number: +92-42-35711303-9
Sahiwal office
06-Km Lahore Road, Sahiwal.
Tel: +92 40 4403140-41

Panama

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Paraguay

Departamento de Marketing/CRM
Corteva Agriscience

Alameda Itapecuru, 506
Alphaville Industrial, Barueri - SP
CEP 06454-080
Telefone 0800-772-2492

Entrar em contato com nossa DPO por meio do e-mail dpobrasil@corteva.com

Peru

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Philippines

Customer Information Center
8th Floor, ISquare Building, 15 Meralco Avenue,
Pasig, Metro Manila 1605, Philippines
(+632) 818 9911

Poland

Corteva Agriscience Poland Sp. z o.o
Piusa Dziekońskiego 1
00-728 Warsaw - Poland

Portugal

Corteva Agriscience
Campo Pequeno, 48, 6º Esquerda
1000-081 Lisboa
Tel. +351 217 998 030

Romania

Corteva Agriscience Romania S.R.L.
 Baneasa Business & Technology Park Sos Bucuresti-Ploiesti Nr 42-44 Cladirea B, et 2 Sector 1
 013696 Bucuresti  - Romania.

Senegal

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Serbia

Corteva Agriscience
Olga Petrov 10
21000 Novi Sad
Republic of Serbia

Singapore

Corteva Agriscience (Singapore) Pte Ltd
21 Biopolis Road, Nucleos South Tower
#07-21
Singapore 138567
Tel: +65 64611000

Slovakia

Corteva Agriscience Slovakia s.r.o.
Namestie SNP 15
 811 06 Bratislava - Slovakia

Slovenia

Corteva Agriscience SLO d.o.o.
Markišavska ulica 10
9000 Murska Sobota - Slovenia

South Africa

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

South Africa

Customer Information Center
PO Box 19
Greytown 3250
033 413 9500

Spain

Corteva Agriscience
Campus Corteva Agriscience, Ctra. Sevilla-Cazalla, km 4,6.
41309, La Rinconada, Sevilla - Spain

Sweden

Corteva Agriscience
Customer Information Center
Langebrogade 1,
DK-1411 Copenhagen, Denmark

Tanzania

Corteva Agriscience Tanzania Limited
Unga Ltd, Sido Road
PO Box 10677
Arusha, Tanzania

Thailand

ศูนย์ข้อมูลลูกค้า
บริษัท คอร์เทวา อะกริไซเอนซ์ (ประเทศไทย) จำกัด
ชั้น 6 อาคารเอ็มไทย ทาวเวอร์ ออลซีซันส์ เพลส
87 ถนนวิทยุ แขวงลุมพินี
เขตปทุมวัน กรุงเทพฯ 10330
โทรศัพท์ +66 (0)2792 2900

Tunisia

Corteva Agriscience
2nd Floor, Building A, Lakefield Office Park
272 West Avenue, Die Hoewes
Centurion, 0157, South Africa.
+27 12 683 5700

Turkey

Kiza Is Merkezi Onur Mahallesi Turhan Cemal
Beriker Bulvari No 437 A5 Blok Kat 6 Seyhan Adana - TURKEY

Ukraine

Company contact details: https://www.corteva.com.ua/contacts/our-office.html
0-800-309-309

United Kingdom

Corteva Agriscience UK Limited
CPC2 Capital Park, Fulbourn,
Cambridge, CB21 5XE
+44 (0)1462 457272

United States

Customer Information Center
9330 Zionsville Rd.,
 Indianapolis, IN 46268
              or
1-800-686-6200

Uruguay

   +54 11-4110-0202 / 11-4110-0201
Vía correo electrónico a: infoargentina@corteva.com

Venezuela

Oficina Central - Guadalajara, Jalisco
Carretera Guadalajara – Morelia
Km21 No. 8601-B C.P. 45645
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco México

Vietnam

Văn phòng Hồ Chí Minh
Công ty TNHH Corteva Agriscience Việt Nam
Điện thoại: +84 28 3828 8921
Tầng 12, tòa nhà Central Plaza, 17 Lê Duẩn,
Phường Bến Nghe, Quận 1,
Thành phố Hồ Chì Minh

Zambia

Corteva Agriscience Zambia Limited
Plot No 35283 Mwembeshi Road,
Heavy Industrial Area,
P.O. Box 33282, Lusaka
Tel: +260 211 846 299, +260 211 846 318, +260 971 399 475