CORTEVAN TIETOSUOJALAUSUMA

Päivitetty 1.6.2019

Corteva Agriscience™ (“Corteva”, “me” tai “meidän”) suhtautuu yksityisyyden suojaan vakavasti. Haluamme asiakkaidemme olevan tietoisia siitä, miten keräämme, käytämme ja jaamme heidän tietojaan. Cortevan evästeitä ja vastaavia tekniikoita koskevassa käytännössä ja tässä tietosuojalausumassa (“tietosuojalausuma”) on yhteisesti kuvattu käyttämämme menetelmät, joita käytämme sekä tiedot, joita keräämme:

 • Hallitsemillamme verkkosivustoilla, joilta käsin tarkastelet tätä tietosuojalausumaa (”verkkosivustot”).
 • Tarjolle tuomillamme sovelluksissa, joita käytetään tietokoneiden ja mobiililaitteiden avulla ja joilta käsin tarkastelet tätä tietosuojalausumaa (”sovellukset”).
 • Hallitsemillamme sosiaalisen median sivuilla, joilta käsin tarkastelet tätä tietosuojalausumaa (yhteisesti “sosiaalisen median sivumme”).
 • Sinulle lähettämiemme sellaisten sähköpostiviestien välityksellä, jotka sisältävät linkin tähän tietosuojalausumaan.
 • Muissa kuin sähköisissä palveluissa, jotka lain mukaan edellyttävät tietojen keräämisestä ilmoittamista.


      Yhteisesti verkkosivustoihin, sovelluksiin ja sosiaalisen median sivuihin voidaan viitata termillä “palvelut.

      Luovuttamalla henkilötietoja Cortevalle hyväksyt tämän tietosuojalausuman ehdot.

Jos jätät työhakemuksen verkkosivustojen Career Center -toiminnon välityksellä, Career Centerissä antamiasi henkilötietojasi käsitellään Cortevan työnhakua koskevan tietosuojalausuman mukaisesti.

HENKILÖTIEDOT

Henkilökohtaiset tiedot” ovat tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa, tai yksilöiviä tietoja, jotka liittyvät henkilötietoihisi. Henkilökohtaisia tietoja ovat esimerkiksi seuraavat: 

 • Nimi
 • Postiosoite (laskutus- ja toimitusosoitteet)
 • Puhelinnumero (matkapuhelinnumero) tai faksinumero
 • Sähköpostiosoite 
 • Luotto- ja pankkikortin numero
 • Profiilikuva
 • Sosiaalisen median käyttäjänimi 
 • Myyjän tai asiakkaan verotunnus tai -numero
 • Viranomaisen myöntämä yksilöivä tunniste, esimerkiksi henkilötunnus
 • Yrityksen antaman henkilökortin numero tai tunnus
 • Syntymäaika
 • Sukupuoli
 • Taloudellista tilannettasi koskevat tiedot, jos haet luottoa
 • Pankkiyhteystiedot, esimerkiksi tilinumero ja asiointikonttorin tiedot
 • Salasanat ja turvakysymykset sekä niiden vastaukset
 • Tiedot aiemmista ostoista
 • Sijaintitiedot ja GPS-tiedot 

Henkilötietojen kerääminen

Me ja palveluntuottajamme voivat kerätä henkilötietoja eri tavoilla, joita voivat olla esimerkiksi seuraavat: 

 • Palveluita käytettäessä
  • Keräämme henkilötietoja käyttäessäsi palveluita, esimerkiksi kun rekisteröidyt uutiskirjeen tilausta varten, luot käyttäjätilin palveluiden käyttöä varten, tilaat tuotteen tai palvelun, haet luottoa, jätät yhteydenottopyynnön, rekisteröit ostamasi tuotteen, lähetät meille takuukortin tai otat yhteyttä vuorovaikutteisen chat-toiminnon välityksellä.
 • Verkon ulkopuolella
  • Keräämme henkilötietoja verkon ulkopuolella esimerkiksi vieraillessasi toimitiloissamme, käydessäsi messuilla, tilatessasi tuotteita puhelimitse tai ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • Muista lähteistä

-  Saamme itseäsi koskevia henkilötietoja myös muista lähteistä, joita voivat olla esimerkiksi seuraavat:

o   julkisista tietokannoista ja muista kolmannen osapuolen lähteistä

o    markkinointikumppanit ja palveluntarjoajat (mukaan lukien sosiaalisen median alustat), kun he jakavat tietojaan kanssamme

-  Jos päätät liittää sosiaalisen median tilisi palveluidemme käyttäjätiliin, jaat samalla joitakin sosiaalisen median tilin henkilötietoja kanssamme – esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, valokuvasi, luettelon sosiaalisen median yhteyshenkilöistäsi sekä muita tietoja, joita päätät itse jakaa tai jotka voivat tulla tietoomme yhdistettäessä sosiaalisen median tili palveluidemme käyttäjätiliin.

-  Kun osallistut kilpailuun, kampanjaan, arvontaan, kyselytutkimukseen tai muuhun markkinointitapahtumaan. 

-  Kun osallistut keskusteluun blogissa tai keskustelupalstalla.

Meidän on kerättävä henkilötietoja, jotta voimme toimittaa sinulle pyytämäsi palvelut ja tuotteet.  Jos et suostu antamaan pyydettyjä tietoja, emme ehkä voi toimittaa palveluita sinulle. Jos annat meille tai palveluiden toimittajillemme muihin henkilöihin liittyviä henkilötietoja, sinulla on oltava lupa tähän. Samalla suostut siihen, että antamiasi muiden henkilöiden tietoja voidaan käyttää tämän tietosuojalausuman ehtojen mukaisesti.

Henkilötietojen käyttö

Me ja palveluiden tuottajamme voivat käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin.

 •  Palveluiden toiminnallisuuden toimittaminen sekä pyyntöihin ja tiedusteluihin vastaaminen. Ryhdymme seuraaviin toimiin sinun ja meidän välisen sopimuksen mukaisten ja/tai lain asettamien velvoitteidemme täyttämiseksi:

      -  Palveluiden toiminnallisuuden toimittaminen, esimerkiksi rekisteröidyn tilin käyttöoikeuden järjestäminen, sekä tietojärjestelmään liittyvän asiakaspalvelun tuottaminen.

      -   Tiedusteluihin ja tietopyyntöihin vastaaminen, kun otat meihin yhteyttä verkon yhteydenottolomakkeella tai muulla tavoin esimerkiksi kysymysten, ehdotusten, kiitosten tai moitteiden muodossa sekä pyytäessäsi tarjousta tuotteista tai muita tietoja palveluista.

      -   Maksujen käsitteleminen, ostokseen liittyvä yhteydenpito sekä asiakaspalvelu.

      -  Hallinnollisten tietojen lähettäminen sinulle, esimerkiksi tiedot ehtoja ja käytäntöjä koskeviin muutoksiin.

      -  Viestien lähettäminen muille käyttäjille, mikäli haluat ottaa heihin yhteyttä.

      -  Luottohakemuksen käsitteleminen.

 •  Uutiskirjeen lähettäminen, tuotteista ja palveluista tiedottaminen verkossa tai muilla tavoin sekä sisällön jakaminen sosiaalisessa mediassa.  Ryhdymme seuraaviin toimiin antamallasi luvalla sekä silloin, kun uskomme, että kiinnostuksesi tuotteisiin tai palveluihin on todellista: 

       -  Markkinointimateriaalien lähettäminen (esimerkiksi sähköpostitse, teksti- tai WhatsApp-viestitse, sovelluksen ilmoitustoimintoa käyttämällä sekä sosiaalisen median alustoissa), kun tiedotamme palveluista, uusista tuotteista ja yhtiötämme koskevista uutisista.

       -  Sisällön jakaminen sosiaalisessa mediassa, kun päätät käyttää tällaista toimintoa.

 • Henkilötietojen analysointi liiketoimintaraportointia ja räätälöityjen palveluiden ja käyttäjäkokemusten toimittamista silmällä pitäen.  Ryhdymme seuraaviin toimiin antamallasi luvalla sekä silloin, kun uskomme, että kiinnostuksesi tuotteisiin tai palveluihin on todellista:

-  Käyttäjiemme mieltymisten analysointiin tai ennustamiseen käyttöä koskevien trendien koosteraportteja valmisteltaessa  jotta tiedämme, miten digitaalisia sisältöjä  käytetään ja miten voimme parantaa palveluitamme.

        -  Toiveittesi ymmärtäminen yrityksemme ja itsesi välisen kanssakäymisen mukauttamista silmällä pitäen sekä mielenkiinnon kohteisiisi sopivien tietojen ja/tai tarjousten välittäminen.

        -  Toiveittesi ymmärtäminen, jotta voimme toimittaa palveluiden välityksellä sinulle sellaista sisältöä, josta uskomme sinun olevan kiinnostunut.

 • Arvontaan, kilpailuun tai muuhun kampanjaan osallistumisen järjestäminen.  Ryhdymme seuraaviin toimiin meidän ja sinun välisen sopimuksen edellyttämien velvoitteidemme täyttämiseksi.

       - Saatamme tarjota sinulle tilaisuuksia osallistua arvontoihin, kilpailuihin ja muihin vastaaviin kampanjoihin. Joihinkin kampanjoihin voi liittyä omia sääntöjä, jotka voivat säädellä sitä, miten henkilötietojasi voidaan käyttää ja jakaa.

 • Henkilötietojen yhdistäminen ja/tai anonymisointi.  Ryhdymme seuraaviin toimiin, kun meillä on todellinen liiketoimintamme mukainen peruste:

       - Voimme yhdistää ja/tai anonymisoida henkilötiedot siten, että niitä ei enää voida pitää eikä tarvitse käsitellä henkilötietoina. Tällaisen toiminnan tarkoituksena on luoda muita tietoja käyttöömme, ja saatamme käyttää ja jakaa tietoja sopiviksi katsomillamme tavoilla.

 • Liiketoimintamme tavoitteiden saavuttaminen. Ryhdymme seuraaviin toimiin sinun ja meidän välisen sopimuksen mukaisten tai lain asettamien velvoitteidemme täyttämiseksi ja/tai muusta perustellusta syystä:

       -  Tietojen analysoiminen esimerkiksi palveluidemme tehokkuuden parantamiseksi.

       -  Tietojen auditoiminen sisäisten prosessien suunnitellun toiminnan sekä lain, asetusten ja sopimusten mukaisten edellytysten varmistamiseksi.

       -  Petosten ehkäisy ja tietoturvasta huolehtiminen, esimerkiksi             kyberhyökkäysten tai identiteettivarkauksien torjumiseksi.

       -  Uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen.

       -  Tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, parantaminen ja uudistaminen.

       -  Käyttöä koskevien trendien tunnistaminen, esimerkiksi sen selvittämiseksi, mitkä  palveluiden osa-alueet ovat käyttäjien mielestä mielenkiintoisimpia.

       -  Mainoskampanjoiden tehokkuuden mittaaminen, jotta voimme sovittaa kampanjamme käyttäjiemme tarpeita vastaaviksi ja heidän mielenkiinnon kohteidensa mukaisiksi.

       -  Liiketoiminnan edellytysten varmistaminen ja kasvattaminen. Haluamme esimerkiksi tietää, mitkä palveluistamme ovat käyttäjiemme mielestä mielenkiintoisimpia, jotta voimme keskittää voimavaramme parhaiten käyttäjiemme etuja palveleviin tarkoituksiin.

Henkilötietoja jakaminen

Jaamme henkilötietoja seuraavasti:

 • Emoyhtiölle sekä kumppaneille tässä tietosuojalausumassa mainituista syistä.

Voit tarkastella luetteloa konsernin yrityksistä ja niiden maantieteellisistä sijainneista täällä.

 • Kolmansille osapuolille (palveluiden toimittajillemme) heidän meille tuottamiensa palveluiden mahdollistamista varten.

- Tällaisia kolmansia osapuolia voivat olla esimerkiksi verkkosivustojen ylläpitopalveluita, tietojen analysointipalveluita, maksujen käsittelyä, tilausten lähetyspalveluita, tuotteiden jakelua, IT-palveluita ja niihin liittyvää infrastruktuurin vuokrausta, asiakaspalvelutoimintoja, sähköpostin lähetyspalveluita, auditointipalveluita ja muita vastaavia palveluita toteuttavat ja toimittavat tahot.

 • Kolmansille osapuolille, esimerkiksi edustajille, jälleenmyyjille, jakelijoille ja muille liikekumppaneille sinulle tarkoitetun markkinointiviestinnän lähettämiseksi itse päättämiesi valintojen mukaisesti.
 • Kolmansille osapuolille, jotka järjestävät arvontoja, kilpailuja ja muita vastaavia kampanjoita.
 • Tilanteet, jolloin voit itse päättää henkilötietojesi jakamisesta omasta halustasi

- Verkon foorumeilla, chat-toiminnossa, profiilisivuilla, blogeissa ja muissa palveluissa, joilla voit halutessasi julkaista tietoja ja sisältöä (mukaan lukien sosiaalisen median sivuillamme).  Huomaa, että tiedot, joita julkaiset tai paljastat itsestäsi näiden palveluiden välityksellä tulevat julkisiksi ja että ne voivat olla muiden käyttäjien ja mahdollisesti kaikkien tietoverkon käyttäjien näkyvissä.

 • Sosiaalisessa mediassa jakamiesi tietojen välityksellä. 

- Jos yhdistät palveluidemme käyttäjätilin sosiaalisen median tiliisi, sosiaalisen median tilin kavereiden ja muiden käyttäjien kanssa jakamasi tiedot ovat myös sosiaalisen median tilin toimittajan tiedossa. Jakamalla tietoja ja sisältöä tällä tavalla annat meille luvan jakaa tietoja ja olet tietoinen siitä, että jakamiesi tietojen ja sisällön yksityisyyttä koskevat sosiaalisen median palvelutuottajan tietosuojalausuman ehdot.

- Lisäksi palveluissamme käytettävän jakamistyökalun (jonka avulla voit jakaa sisältöä sosiaalisessa mediassa) toimittaja voi kerätä sinusta tietoja henkilötiedot mukaan lukien jakaessasi palveluiden sisältöä sosiaalisen median tililläsi.  Sosiaalisen median jakamistyökalun tietojen keräämistä, käyttöä ja jakamista koskevat työkalun toimittajan tietosuojalausuman ehdot. Emme ole vastuussa työkalun välityksellä jaettavien tietojen yksityisyydestä, tietoturvasta tai muista käytännöistä, jotka koskevat työkalun käyttöä.

 • Kolmansille osapuolille lisensoinnin, yhteisen kehitystyön tai vastaavan kumppanuuden puitteissa.

 

Muut käyttötavat ja tietojen jakaminen

Saatamme käyttää ja jakaa henkilötietojasi myös esimerkiksi seuraavissa tapauksissa, mikäli uskomme sen olevan välttämätöntä lakiin perustuvien velvollisuuksiemme täyttämiseksi tai tarpeellista liiketoimintamme kannalta:

 • Sovellettavan lain ja asetusten noudattaminen.

- Tämä voi koskea myös muiden maiden kuin asuinmaasi lakeja.

 • Julkisten tahojen ja viranomaisten tietopyyntöihin vastaaminen.

- Toimimme näin, kun uskomme, että tietopyyntöön vastaaminen on perusteltua.

- Tämä voi koskea myös muiden maiden kuin asuinmaasi viranomaisia.

 • Poliisiviranomaisten pyynnöstä.

-  Voimme esimeriksi vastata poliisiviranomaisen tietopyyntöihin ja -määräyksiin tai luovuttaa tietoja, kun uskomme, että tietopyyntöön vastaaminen on perusteltua.

 • Muut lain edellyttämät syyt.

-  Käyttöehtojemme valvominen.

-  Sekä sinun että muiden ihmisten ja yrityksemme ja/tai kumppaniemme oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojeleminen.

 • Myynnin tai liiketoimintaan kuuluvan kaupan yhteydessä.

- Meillä voi olla perusteltu syy paljastaa tai jakaa henkilötietojasi kolmannen osapuolen kanssa yritysjärjestelyn, fuusion, yrityksen myynnin, yhteisyrityksen, toimeksiannon, liikkeen luovutuksen tai muun liiketoimintamme, omaisuuden tai osakepääoman osa- tai kokonaisvaihdon yhteydessä (mukaan lukien mahdollinen konkurssimenettely tai vastaava oikeudellinen menettely).  Tällaisia kolmansia osapuolia voivat olla esimerkiksi liiketoimintamme ostava taho ja sen neuvonantajat.

MUUT TIEDOT

Muut tiedot” ovat mitä tahansa tietoja, jotka eivät suoraan paljasta henkilöllisyyttäsi tai joiden perusteella sinua ei voida tunnistaa yksilöivästi.

 • Selainohjelman ja laitteen tiedot
 • Sovelluksen, verkkolaitteen tai ajoneuvon käyttötiedot
 • Tiedot, jotka on kerätty evästeiden, pikselitunnisteiden ja muiden tekniikoiden avulla
 • Väestöryhmiin liittyvät tilastotiedot ja muut itse antamasi tiedot, joiden perusteella henkilöllisyyttäsi ei voida selvittää
 • Tiedot, jotka on muodostettu tietolähteitä yhdistelemällä siten, ettei henkilöllisyyttäsi voida selvittää
 • Fyysinen sijainti
 • Harjoittamaasi maataloutta koskevia tietoja

Jos sovellettava laki vaatii muiden tietojen käsittelyä henkilötietojen tavoin, käytämme tietoja ja jaamme niitä sekä ilmoitamme tietojen käyttö- ja jakamistarkoituksesta tämän tietosuojalausuman ehtojen mukaisesti.

Muiden tietojen kerääminen

Me ja kolmannen osapuolen palveluntuottajamme voivat kerätä muita tietoja eri tavoilla, joita voivat olla esimerkiksi seuraavat: 

 • Käyttämäsi selainohjelman tai päätelaitteen avulla
  • Tietyt useimpien selainohjelmien ja laitteiden keräämät tiedot, esimerkiksi laitteen Media Access Control (MAC) -osoite, tietokoneen tyyppi (Windows tai Mac), näytön tarkkuus, käyttöjärjestelmä ja sen versio, laitteen valmistaja ja malli, ohjelmiston kieli, Internet-selainohjelman tyyppi ja versio sekä käyttämäsi palvelun (esimerkiksi sovelluksen) nimi ja versio. Käytämme näitä tietoja sen varmistamiseen, että palvelut toimivat oikein. 
 • Sovelluksen käytön perusteella
  • Kun lataat sovelluksen ja käytät sitä, me ja palveluntarjoajamme voivat seurata ja kerätä sovelluksen käyttöä koskevia tietoja, joita voivat olla esimerkiksipäivämäärä ja aika, jolloin sovellus ottaa yhteyttä palvelimiimme, sekä tiedot siitä, mitä tietoja ja tiedostoja sovellus on ladannut päätelaitteen numeerisen tunnisteen perusteella.
 • Evästeiden, pikselitunnisteiden ja muiden tekniikoiden avulla
  • Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sisältävät pienen määrän tietoa. Ne tallentuvat laitteelle, jolla käytät sivustoamme.  Saatamme käyttää evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita verkkosivustoilla ja sovelluksissa sekä sinulle lähettämissämme HTML-muotoisissa sähköpostiviesteissä.  Evästeiden ja vastaavien seurantatekniikoiden avulla voimme kerätä tietoja esimerkiksi käyttämästäsi selainohjelmasta, palveluiden käyttöön käytetystä ajasta, näytetyistä verkkosivuista, tekemistäsi kielivalinnoista ja muista verkkoliikennettä koskevista tekijöistä.  Käytämme keräämiämme tietoja eri tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, markkinointikampanjoiden tehokkuuden mittaamiseen sekä sellaisten mainosten näyttämiseen, joihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden uskomme kiinnostavan sinua.  Emme tällä hetkellä kiinnitä huomiota selainohjelman älä seuraa -pyyntöihin.  Lisätietoja evästeistä sekä siitä, miten voit kieltää meiltä tietyt evästeisiin ja vastaaviin tekniikoihin perustuvat tavat kerätä tietoja itsestäsi on  evästeitä ja vastaavia tekniikoita koskevassa käytännössämme.
 • IP-osoite
  • Internet-palveluntarjoajasi antaa automaattisesti IP-osoitteen käyttämällesi tietokoneelle.  Palvelimemme voi tunnistaa IP-osoitteen ja kirjata sen lokitiedostoon aina käyttäjän käyttäessä palveluita. Muita kirjattavia tietoja ovat vierailun päivämäärä ja kellonaika sekä näytetyt sivut.  IP-osoitteiden kerääminen on normaali käytäntö Internetin välityksellä tapahtuvassa viestinnässä. Useat verkkosivustot keräävät IP-osoitteita automaattisesti.  Käytämme IP-osoitetietoja esimerkiksi sivuston käyttäjämäärien seuraamiseen, palvelinongelmien selvittämiseen sekä,palveluiden ylläpitoon ja hallintaan.  Summittainen maantieteellinen sijaintisi voidaan myös päätellä IP-osoitteen perusteella.
 • Fyysinen sijainti
  • Saatamme kerätä käyttämäsi laitteen fyysiseen sijaintiin liittyviä tietoja esimerkiksi satelliitin, matkapuhelinverkon tai langattoman lähiverkon avulla.  Laitteen fyysistä sijaintia voidaan käyttää sinulle räätälöityjen, sijaintiin perustuvien palveluiden ja sisällön toimittamiseen.  Saatamme myös jakaa käyttämäsi laitteen fyysisen sijainnin yhdessä sinulle näytettyjen mainosten ja muiden keräämiemme tietojen kanssa markkinointikumppaneillemme, jotta he voivat jatkossa tarjota sinulle aiempaa tarkemmin räätälöityä sisältöä ja mitata mainoskampanjoiden onnistumista.  Joissakin tapauksissa sinulla voi olla oikeus sallia tai kieltää tällainen laitteen sijaintiin perustuva käyttötarkoitus ja/tai sijaintitiedon jakaminen, mutta jos kiellät sijaintitiedon hyödyntämisen, me ja/tai markkinointikumppanimme eivät ehkä voi toimittaa sinulle räätälöityjä sijaintitietoon perustuvia palveluita ja sisältöä.

 

Muiden tietojen käyttötavat ja jakaminen

Saatamme käyttää ja jakaa muita tietoja sopiviksi katsomillamme tavoilla, ellei sovellettava laki sitä kiellä. Joissakin tapauksissa voimme yhdistää muita tietoja henkilötietoihin. Mikäli toimimme näin, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietojen tavoin.

TIETOTURVA

Hyödynnämme kohtuullisia organisaatiollisia, teknisiä ja hallinnollisia menetelmiä, joiden avulla hallussamme olevat henkilötietosi pyritään suojaamaan.  Kuitenkin minkään tiedonsiirron tai tietojen säilytysjärjestelmän luotettavuutta ei voida taata sataprosenttisesti.  Jos epäilet tai sinulla on syytä uskoa, että sinun ja meidän välinen yhteydenpito ei ole tietosuojan kannalta turvallista, ilmoita meille viivytyksettä ongelmasta millä tahansa jäljempänä osiossa Ota yhteyttä mainitulla tavalla.

VALINNAT JA TARKASTELEMINEN

Valinnat, jotka koskevat henkilötietojasi ja sitä, miten käytämme ja jaamme niitä

Annamme sinulle mahdollisuuksia valita, miten käytämme ja jaamme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin.  Voit esimerkiksi kieltää henkilötietojesi käytön seuraaviin tarkoituksiin: 

 • Sähköisten viestien vastaanottaminen meiltä:  Jos et jatkossa halua vastaanottaa meiltä markkinointiviestejä sähköpostitse, voit lopettaa viestien tilaamisen käyttämällä viestin sisältämää tilauksen peruutustoimintoa.  Jos et jatkossa halua vastaanottaa meiltä markkinointiviestejä tekstiviesteinä tai haluat peruuttaa sellaisten tekstiviestien tilauksen, jotka olet itse tilannut aiemmin, voit lopettaa viestien vastaanottamisen vastaamalla tällaiseen viestiin STOP.
 • Voit kieltää meitä jakamasta henkilötietojasi markkinointikumppaneillemme heidän suoramarkkinointitarkoituksiinsa:  Jos et halua, että jaamme jatkossa henkilötietojasi kumppaneillemme heidän suoramarkkinointitarkoituksiaan varten, voit kieltää tietojen jakamisen täällä.
 • Voit kieltää meitä jakamasta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka eivät ole kumppaneitamme, omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa:  Jos et halua, että jaamme jatkossa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka eivät ole kumppaneitamme, omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa, voit kieltää tietojen jakamisen täällä.

Käsittelemme pyyntösi niin nopeasti kuin se on käytännössä mahdollista.  Huomaa, että jos päätät olla vastaanottamatta lähettämiämme markkinointiviestejä, voimme silti lähettää sinulle tarvittaessa tärkeitä hallinnollisia viestejä, joiden vastaanottamisesta ei voi kieltäytyä.

Tavat, joilla voit tarkastella, muuttaa tai poistaa henkilötietojasi 

Jos haluat tarkastella, korjata tai päivittää henkilötietojasi, estää niiden käytön tai poistaa henkilötiedot, tai haluat kieltää henkilötietojen käsittelyn, tai jos haluat pyytää sähköisen kopion henkilötiedoistasi niiden toiselle yritykselle siirtämistä varten (siinä määrin kuin sovellettava laki sallii tällaisten tietojen siirron), voit ottaa meihin yhteyttä  täällä tai lähettämällä kirjepostia osoitteeseen Corteva Agriscience, Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa, Finland.

Vastaamme tiedusteluusi sovellettavan lain edellyttämällä tavalla.

Esitä selkeästi pyynnössäsi, mitä henkilötietoja haluat muuttaa tai että haluat poistaa henkilötietosi tietokannastamme.  Oman turvallisuutesi vuoksi voimme toteuttaa vain sellaiset pyynnöt, joiden henkilötiedot liittyvät tiedossamme olevaan sähköpostiosoitteeseen. Pyyntö tulee lähettää tästä osoitteesta, ja saatamme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön toteutusta.  Käsittelemme pyyntösi niin nopeasti kuin se on käytännössä mahdollista. 

Huomaa, että meidän on ehkä vielä säilytettävä tiettyjä tietoja esimerkiksi kirjanpitoa varten ja/tai tekemiesi ostosten toimittamiseksi, mikäli olet pyytänyt tietojen muuttamista tai poistamista ennen tällaisten toimien loppuun saattamista. (Kun esimerkiksi ostat tuotteita tai osallistut kilpailuun, antamiasi henkilötietoja ei ehkä voida muuttaa tai poistaa ennen tilauksen toimitusta tai arvonnan järjestämistä.)

SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietosi ilmoittamiemme käyttötarkoitusten edellyttämän ajan, ellei sovellettava laki edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa. 

Säilytysaikoja koskevat kriteerit päätetään esimerkiksi seuraavien tekijöiden perusteella: 

 • Jatkuvan asiakassuhteen pituus ja pyytämiesi palveluiden toimitusaika (esimerkiksi asiakastilin olemassaoloaika tai aika, jonka käytät palveluita).
 • Lain asettamat velvoitteet, joita meidän on noudatettava (tietyt lait esimerkiksi edellyttävät kirjanpidon säilyttämistä tekemistäsi ostoksista laissa määrätyn ajan, ennen kuin tiedot voidaan poistaa).
 • Oikeudellisten seikkojen arviointi (lain asettamat tietojen vanhenemista koskevat rajoitukset, oikeudenkäynteihin liittyvät seikat tai säädösten määräämät seuranta-ajat).

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Tämä tietosuojalausuma ei kata kolmannen osapuolen tietosuojaa, josta emme ole vastuussa. Minkä tahansa kolmannen osapuolen keräämät tiedot, mukaan lukien sellaisten kolmansien osapuolien, jotka voidaan tavoittaa palveluiden sisältämän sivuston tai sovelluksen sisältämän linkin avulla, eivät ole tämän tietosuojalausuman piirissä.  Linkin lisääminen palveluihin ei tarkoita, että suosittelemme tai kumppanimme suosittelee kyseistä linkitettyä sivustoa tai palvelua.

Edellä mainitun lisäksi emme ole vastuussa muiden organisaatioiden keräämistä tiedoista tai niiden käytöstä, jakelusta tai tietoturvakäytännöistä tai -menetelmistä. Tällaisia muita organisaatioita voivat olla esimerkiksi Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM tai mikä tahansa muu sovelluskehittäjä, sovelluksen tarjoaja, sosiaalisen median alustan tarjoaja, käyttöjärjestelmän valmistaja, langattomien tietoliikenneyhteyksien tarjoaja tai laitevalmistaja. Muiden organisaatioiden keräämiä tietoja ovat myös henkilötiedot, joita olet jakanut omasta halustasi muiden organisaatioiden kanssa käyttämällä tarjoamiamme sovelluksia tai sosiaalisen median sivujamme muissa palveluissa.

ALAIKÄISET PALVELUIDEN KÄYTTÄJINÄ

Palveluja ei kohdisteta nuoremmille kuin kolmetoista (13) vuotta täyttäneille emmekä tarkoituksellisesti kerää alle 13-vuotiaiden alaikäisten henkilötietoja.

OIKEUSTOIMIALUEET JA TIETOJEN SIIRTO MAIDEN RAJOJEN ULKOPUOLELLE

Henkilökohtaisia tietojasi voidaan säilyttää ja käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä on toimitiloja tai josta ostamme palveluita palveluntarjoajiltamme. Käyttämällä palveluita suostut siihen, että tietoja voidaan säilyttää ja käsitellä asuinmaasi ulkopuolella, myös Yhdysvalloissa, jonka tietosuojasäännökset voivat poiketa asuinmaasi säännöksistä.  Joissakin tapauksissa tällaisten muiden maiden oikeusistuimilla, poliisiorganisaatioilla, säätelystä vastaavilla viranomaisilla tai turvallisuusviranomaisilla voi olla oikeus käsitellä henkilötietojasi.

LISÄTIETOJA EUROOPAN TALOUSALUEEN ASUKKAILLE: Osa Euroopan talousalueen ulkopuolisista maista tarjoaa Euroopan yhteisöjen komission (EY) mukaan riittävän tietosuojan, joka vastaa ETA-tietosuojaa. (Täydellinen luettelo maista on tarkasteltavana täällä [ EY-komission luettelo maista, jotka tarjoavat riittävän tietosuojan verkossa]. Mikäli tietojasi on tarpeen siirtää ETA-maasta sellaiseen maahan, jonka tietosuojalainsäädäntö ei täytä Euroopan yhteisöjen komission vaatimuksia, edellytämme riittäviä toimia henkilötietojesi suojaamiseksi. Tällaisia toimia ovat esimerkiksi tietojenkäsittelyä koskeviin sopimuksiin lisättävät sitovat vakiolausekkeet, jotka ovat EY:n asettamien velvoitteiden mukaisia. Voit pyytää tiedot tällaisista toimenpiteistä itsellesi jättämällä tietopyynnön täällä.

ARKALUONTEISET TIEDOT

Pyydämme, ettet lähetä meille etkä paljasta mitään arkaluontoisia henkilötietoja (esim. henkilötunnuksia, ihonväriin tai etniseen taustaan, poliittisiin mielipiteisiin, uskonnolliseen vakaumukseen tai muuhun elämänkatsomukseen, terveydentilaan, biotunnisteisiin tai geneettisiin ominaispiirteisiin, rikostaustaan tai ammattiyhdistysliikkeen jäsenyyteen liittyviä tietoja) käyttämiesi palveluiden välityksellä tai muulla tavoin.

KOLMANNEN OSAPUOLEN MAKSUPALVELUT

Voimme käyttää kolmannen osapuolen maksupalvelua palveluiden välityksellä tehtyjen maksujen käsittelemiseksi. Jos teet maksusuorituksen käyttämällä palveluita, kolmannet osapuolet keräävät henkilötietojasi meidän sijastamme. Tällöin henkilötietojesi käsittelyä koskee kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö tämän tietosuojalausuman sijaan.  Emme voi vaikuttaa kolmannen osapuolen henkilötietojen keräämisen laajuuteen, käyttöön ja jakeluun, emmekä ole vastuussa henkilötiedoistasi, jotka ovat tällaisen kolmannen osapuolen hallussa.

TÄHÄN TIETOSUOJALAUSUMAAN TEHTÄVÄT PÄIVITYKSET

Tämän sivun yläosassa oleva ”viimeksi päivitetty” -osio kertoo, milloin tätä tietosuojalausumaa on viimeksi muokattu. Tehdyt muutokset tulevat voimaan, kun uusittu tietosuojalausuma on tuotu nähtäville palveluihin. Palveluiden käyttö muutosten tultua voimaan tarkoittaa uusitun tietosuojalauselman hyväksymistä.

YHTEYDENOTTO

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojalausumasta, voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä yksityisyyden suojaa koskevan yhteydenottolomakkeen verkossa tai lähettämällä kirjepostia seuraavaan osoitteeseen:

Corteva Agriscience

Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Finland

Tietoliikenteen yksityisyyttä ei kaikissa tapauksissa voida taata, joten älä lähetä meille luottokorttitietojasi tai muita arkaluonteisia tietoja ottaessa meihin yhteyttä.

LISÄTIETOJA EUROOPAN TALOUSALUEEN ASUKKAILLE

Voit tehdä myös seuraavaa:

 • Ottaa yhteyttä Saksassa sijaitsevaan tietosuojavastaavaan sähköpostitse.
 • Tehdä valituksen asuinmaasi tai -alueesi toimivaltaiselle tietosuojavaltuutetulle oletetun tietosuojaa koskevan lakirikkomuksen tutkimiseksi.  Luettelo tietosuojavaltuutetuista on nähtävänä osoitteessa https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en .