Kasvinsuojeluaineiden tuotehaku

Ihmiset tarkastelevat viljapeltoa

Täältä löydät kaikki Cortevan kasvinsuojeluaineet jaettuina tuoteryhmiin ja viljelykasvin mukaan.Valitse tuotetyyppi ja kasvi vasemmalla olevasta avattavasta valikosta ja etsi sitten haluamasi tuote.


11 Löydetyt tuotteet

Valittuja kriteereitä vastaavia tuotteita ei ole.

Tyhjennä suodatinvalinnat ja yritä uudelleen.

Mustang™ Forte

Herbisidi

Mustang™ Forte – rikkakasvien torjuntaan viljoilta ja apilattomien nurmien suojaviljoilta. Tehoa ohdakkeen ja valvatin torjuntaan alhaisissakin lämpötiloissa.

Pixxaro™ EC

Herbisidi

Pixxaro™ EC on joustava ja varmatehoinen leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan tarkoitettu tuote kaikille viljoille. Sisältää uutta Arylex™ Active-tehoainetta.

Primus™

Herbisidi

Primus™- nurmien rikkakasvien torjunta-aine leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan. Soveltuu myös viljoille tankkiseoksissa.

Primus™ XL

Herbisidi

Primus™ XL - erityisesti nurmien ja apilattomien nurmien suojaviljojen rikkakasvien torjuntaan. Soveltuu myös golfnurmille ja viljoille.

Quelex™

Herbisidi

Quelex™ - joustavaan leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan kaikille viljoille. Arylex™ Active -tehoaine nyt myös raemaisena tuotteena, soveltuu myös kauralle.

Starane™ 333HL

Herbisidi

Starane™ 333HL on lehtivaikutteinen rikkakasvien torjunta-aine viljoille ja maissille. Se tehoaa hyvin mataraan, pihatattareen ja pihatähtimöön.

Starane™ XL

Herbisidi

Starane™ XL - erityisesti nurmille tarkoitettu leveälehtisten rikkakasvien torjunta-aine. Myös golfnurmille ja viljoille.

Titus

Herbisidi

Titus™ on rikkakasvien torjunta-aine perunalle ja rehumaissille. Käy myös varhaisperunalle.

Tombo

Herbisidi

Tombo™ – markkinoiden laajatehoisin valmiste vehnän ja rukiin rikkakasvien torjuntaan. Torjuu hukkakauran, juolavehnän, ohdakkeen ja valvatin sekä monet muut.

Twist™

Herbisidi

Twist™ sisältää Arylex™ Active -tehoainetta ja torjuu tehokkaasti vehnän, rukiin, Ruisvehnän ja ohran rikkakasvit.

Lataa lisää tuotteita