Kasvinsuojeluaineiden tuotehaku

Ihmiset tarkastelevat viljapeltoa

Täältä löydät kaikki Cortevan kasvinsuojeluaineet jaettuina tuoteryhmiin ja viljelykasvin mukaan. Valitse tuotetyyppi ja kasvi vasemmalla olevasta avattavasta valikosta ja etsi sitten haluamasi tuote.

 

Katso kartasta kokemuksia Cortevan kasvinsuojeluaineiden käyttäjiltä ympäri Suomen

 

Katso kartalta


10 Löydetyt tuotteet

Valittuja kriteereitä vastaavia tuotteita ei ole.

Tyhjennä suodatinvalinnat ja yritä uudelleen.

Pixxaro™ EC

Herbisidi

Pixxaro™ EC on joustava ja varmatehoinen leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan tarkoitettu tuote kaikille viljoille. Sisältää uutta Arylex™ Active-tehoainetta.

Primus™

Herbisidi

Primus™- nurmien rikkakasvien torjunta-aine leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan. Soveltuu myös viljoille tankkiseoksissa.

Primus™ XL

Herbisidi

Primus™ XL - erityisesti nurmien ja apilattomien nurmien suojaviljojen rikkakasvien torjuntaan. Soveltuu myös golfnurmille ja viljoille.

Quelex™

Herbisidi

Quelex™ - joustavaan leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan kaikille viljoille. Arylex™ Active -tehoaine nyt myös raemaisena tuotteena, soveltuu myös kauralle.

RexadeTM 440

Herbisidi

RexadeTM 440 on erittäin tehokas valmiste perusrikkakasvien sekä hukkakaura, juolavehnän ja luohon torjuntaan kevät- ja syysvehnälle, rukiille ja ruisvehnälle.

Starane™ 333HL

Herbisidi

Starane™ 333HL on lehtivaikutteinen rikkakasvien torjunta-aine viljoille ja maissille. Se tehoaa hyvin mataraan, pihatattareen ja pihatähtimöön.

Starane™ XL

Herbisidi

Starane™ XL - erityisesti nurmille tarkoitettu leveälehtisten rikkakasvien torjunta-aine. Myös golfnurmille ja viljoille.

Titus®

Herbisidi

Titus® on rikkakasvien torjunta-aine perunalle ja rehumaissille. Käy myös varhaisperunalle.

Tombo

Herbisidi

Tombo™ – markkinoiden laajatehoisin valmiste vehnän ja rukiin rikkakasvien torjuntaan. Torjuu hukkakauran, juolavehnän, ohdakkeen ja valvatin sekä monet muut.

Zypar™

Herbisidi

Zypar™ - helppoa ja huoletonta rikkakasvien torjuntaa tehokkaasti. Käy kauralle, ohralle, vehnälle, rukiille ja ruisvehnälle. Sisältää uutta Arylex™ Active -tehoainetta.