Kasvinsuojeluaineiden tuotehaku

Ihmiset tarkastelevat viljapeltoa

Täältä löydät kaikki Cortevan kasvinsuojeluaineet jaettuina tuoteryhmiin ja viljelykasvin mukaan. Valitse tuotetyyppi ja kasvi vasemmalla olevasta avattavasta valikosta ja etsi sitten haluamasi tuote.

 

Katso kartasta kokemuksia Cortevan kasvinsuojeluaineiden käyttäjiltä ympäri Suomen

 

Katso kartalta


12 Löydetyt tuotteet

Valittuja kriteereitä vastaavia tuotteita ei ole.

Tyhjennä suodatinvalinnat ja yritä uudelleen.

Mustang™ Forte

Herbisidi

Mustang™ Forte – rikkakasvien torjuntaan viljoilta ja apilattomien nurmien suojaviljoilta. Tehoa ohdakkeen ja valvatin torjuntaan alhaisissakin lämpötiloissa.

Pixxaro™ EC

Herbisidi

Pixxaro™ EC on joustava ja varmatehoinen leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan tarkoitettu tuote kaikille viljoille sekä apilattomien nurmien suojaviljoille. Sisältää uutta Arylex™ Active-tehoainetta.

Primus™

Herbisidi

Primus™- nurmien rikkakasvien torjunta-aine leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan. Soveltuu myös viljoille tankkiseoksissa.

Primus™ XL

Herbisidi

Primus™ XL - erityisesti nurmien ja apilattomien nurmien suojaviljojen rikkakasvien torjuntaan. Soveltuu myös golfnurmille ja viljoille.

Quelex™

Herbisidi

Quelex™ - joustavaan leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan kaikille viljoille. Arylex™ Active -tehoaine nyt myös raemaisena tuotteena, soveltuu myös kauralle.

Rexade™ 440

Herbisidi

Rexade™ 440 on erittäin tehokas valmiste perusrikkakasvien sekä hukkakaura, juolavehnän ja luohon torjuntaan kevät- ja syysvehnälle, rukiille ja ruisvehnälle.

Starane™ 333HL

Herbisidi

Starane™ 333HL on lehtivaikutteinen rikkakasvien torjunta-aine viljoille ja maissille. Se tehoaa hyvin mataraan, pihatattareen ja pihatähtimöön.

Starane™ XL

Herbisidi

Starane™ XL - erityisesti nurmille tarkoitettu leveälehtisten rikkakasvien torjunta-aine. Myös golfnurmille ja viljoille.

Titus®

Herbisidi

Titus® on rikkakasvien torjunta-aine perunalle ja rehumaissille. Käy myös varhaisperunalle.

Ympact®

Peittaus

Siementen ravinnepeittausaine, joka parantaa oraiden ja juuriston kasvua, optimoi kasvin energian saantia sekä stressinsietokykyä.

Lataa lisää tuotteita