Kasvinsuojeluaineiden tuotehaku

Ihmiset tarkastelevat viljapeltoa

Täältä löydät kaikki Cortevan kasvinsuojeluaineet jaettuina tuoteryhmiin ja viljelykasvin mukaan.Valitse tuotetyyppi ja kasvi vasemmalla olevasta avattavasta valikosta ja etsi sitten haluamasi tuote.


9 Löydetyt tuotteet

Valittuja kriteereitä vastaavia tuotteita ei ole.

Tyhjennä suodatinvalinnat ja yritä uudelleen.

Pixxaro™ EC

Herbisidi

Pixxaro™ EC on joustava ja varmatehoinen leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan tarkoitettu tuote kaikille viljoille. Sisältää uutta Arylex™ Active-tehoainetta.

Primus™

Herbisidi

Primus™- nurmien rikkakasvien torjunta-aine leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan. Soveltuu myös viljoille tankkiseoksissa.

Primus™ XL

Herbisidi

Primus™ XL - erityisesti nurmien ja apilattomien nurmien suojaviljojen rikkakasvien torjuntaan. Soveltuu myös golfnurmille ja viljoille.

Quelex™

Herbisidi

Quelex™ - joustavaan leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan kaikille viljoille. Arylex™ Active -tehoaine nyt myös raemaisena tuotteena, soveltuu myös kauralle.

Starane™ 333HL

Herbisidi

Starane™ 333HL on lehtivaikutteinen rikkakasvien torjunta-aine viljoille ja maissille. Se tehoaa hyvin mataraan, pihatattareen ja pihatähtimöön.

Starane™ XL

Herbisidi

Starane™ XL - erityisesti nurmille tarkoitettu leveälehtisten rikkakasvien torjunta-aine. Myös golfnurmille ja viljoille.

Titus

Herbisidi

Titus™ on rikkakasvien torjunta-aine perunalle ja rehumaissille. Käy myös varhaisperunalle.

Tombo

Herbisidi

Tombo™ – markkinoiden laajatehoisin valmiste vehnän ja rukiin rikkakasvien torjuntaan. Torjuu hukkakauran, juolavehnän, ohdakkeen ja valvatin sekä monet muut.

Zypar™

Herbisidi

Zypar™ - helppoa ja huoletonta rikkakasvien torjuntaa tehokkaasti. Käy ohralle, vehnälle, rukiille ja ruisvehnälle. Sisältää uutta Arylex™ Active -tehoainetta.