Wraping an Image with the text

Kehitetty toimimaan Suomen olosuhteissa


Pioneer® tarjoaa monipuolisen valikoiman säilöntäaineita erilaisille kuiva-ainepitoisuuksille ja rehulaaduille. SILA-BAC® -tuotteet ovat korkealaatuisia ja jokainen säilöntäainepakkaus sisältää taatusti oikean määrän tuotetta optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Lisäksi Pioneer® SILA-BAC®-tuotteet on testattu suomalaisilla karjatiloilla suomalaisissa olosuhteissa. Katso kartalta kokemuksia SILA-BAC®-tuotteista erilaisilta tiloilta ympäri Suomen.


Pioneer® SILA-BAC® -tuotteet soveltuvat myös luomutuotantoon.



Katso kartalta

Valikoimamme

SILA-BAC® 1188

Pioneer logo

– Kun tarvitaan nopeaa pH:n laskua

Puhtaasti homofermentatiivinen säilöntäaine, joka laskee pH-arvoa tehokkaasti.

  • Kuiva-ainepitoisuus 20-28% ja yli. Mutta alle 25% kuiva-ainepitoiselle säilörehuille suositellaan happoja
  • Nurmi-, maissi- ja kokoviljasäilörehu sekä herne-viljasäilörehu

Lue lisää

SILA-BAC® Kombi Rapid React® 11G22

Pioneer logo

- Yleisratkaisu nurmi- ja kokoviljasäilörehulle

Tällä maitohappobakteerien homo- ja heterofermentatiivisten kantojen yhdistelmällä säilörehu hyötyy molempien bakteerityyppien eduista.

  • Nurmi- ja kokoviljasäilörehu, herne- viljasäilörehu sekä murskevilja
  • Kuiva-ainepitoisuus 28-42%, optimialue 28-33%

Lue lisää

SILA-BAC® Stabilizer 11A44

Pionner logo

–Erikoistuote lämpenemisestä aiheutuvan hävikin vähentämiseen

Tämä heterofermentatiivinen tuote koostuu patentoidusta Lactobacillus buchneri kannasta, joka vähentää lämpenemistä estämällä hiivojen ja homeiden kasvua.

  • Kuivaheinän tai erittäin kuivan säilörehun sekä murskeviljan säilöntään.
  • Estää homeiden ja hiivojen kasvua
  • Kuiva-ainepitoisuus yli 30%

Lue lisää

SILA-BAC® Mais Kombi Rapid React® 11C33

Pioneer logo

 – Homo- ja heterofermentatiivisten maitohappobakteerien yhdistelmä edistää maissisäilörehun laadukasta ja pitkää säilyvyyttä.

  • Maissi, kuiva-ainepitoisuus 28-40%

Lue lisää

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SILA-BAC®-säilöntäaineiden yleiset edut

1. Helppo säilyttää ja varastoida
• Tuote on kuivapakastettua, elävää bakteeria:
   – Avaamaton pakkaus säilyy 3 vuotta 
   – Jokaisesta pakkauksesta löytyy pakkauspäivä.
• Avaamattomat pakkaukset säilytetään ja varastoidaan alle 20° C ja poissa suorasta auringon valosta. 
• Avattu pakkaus sekä veteen sekoitettu tuote voidaan säilyttää  
   – Jääkaapissa 1 viikon ajan 
   – Pakastimessa 1 vuoden ajan

2. Helppo käyttää
• Käytä kädenlämpöistä vettä  (noin 15-20° C) ja laita esisekoittimeen 
   – 50 t pakkaus sekoitetaan 0,5 l vettä
   – 250 t pakkaus sekoitetaan 2,5 l vettä
• Kaada säilöntäaine sekoituspulloon ja sekoita ravistamalla. Sekoita kunnes rakeet ovat sulaneet
• Sekoita kerrallaan vain määrä mikä tarvitaan seuraavan 24 tunnin kuluessa
• Mikäli tuotetta jää yli, säilytä valmis seos jääkaapissa  (7 päivää) tai jäädytä
    – Sulata jäädytetty, valmis seos lämpimässä vedessä hyvissä ajoin ennen käyttöä
• Kuten tavallista puhdista annostelija huolellisesti työn loputtua ja aina päivän päätteeksi

3. Käytä annostelussa oikeaa käyttöäärä per rehutonni
• Varmista oikea annostelumäärä säilöntäainetta/rehutonni
• Mikäli SILA-BAC® tuotteiden annosteluohjeita noudatetaan niin käyttömäärällä saadaan 100.000 lisääntyvää yksikköä bakteeria per gramma tuoretta säilörehua maailmanlaajuisten standardien mukaan
• Varmista oikea käytettävä vesimäärä annostelijasi käyttöohjeesta ja sekoita esiseos säilöntäainetta oikeaan vesimäärään. Pioneerin valmistamia annostelijoita käytettäessä voidaan käyttää alhaisimmillaan jopa vesimäärää 10 ml/tn

4. Säilörehun laatuun vaikuttaa myös
• Sadonkorjuun oikea ajoitus
• Auman ja siilon huolellinen tiivistäminen
• Oikeanlainen siilopeite ja reunamuovit
• Riittävä painotus
• Pidä siilo suljettuna 8 viikkoa ennen avaamista, jotta käymisprosessi ehtii vakiintua. 
   – RAPID REACT® -tekniikkaa käytettäessä avaaminen on mahdollista kahden viikon kuluttua säilörehun korjuun jälkeen

 
Bakteerikannan tehtävä tuotteessa Nopea ja voimakas pH:n lasku Parempi stabiilius Mahdollisuus nopeaan
avaamiseen
Homofermentatiiviset + - (+) (vain, kun lämpeneminen ei ole
ongelmana)
Heterofermentatiiviset (buchneri) - + -
Yhdistelmätuotteet (+) (+) -
Rapid React® -yhdistelmätuotteet + (+) +