Homo- ja heterofermentatiivisten maitohappobakteerien yhdistelmä edistää
maissisäilörehun laadukasta ja pitkää säilyvyyttä. Sekä nopea pH:n lasku että aerobinen
stabiilius parantavat säilörehun laatua. Jälkilämpenemisen väheneminen parantaa säilörehun hygieenistä laatua
SILA-BAC® Mais Kombi parantaa käymistä
• Homofermentatiiviset maitohappobakteerit varmistavat säilönnän alkuvaiheessa, että sokerit muuntuvat tehokkaasti maitohapoksi.
SILA-BAC® Mais Kombi parantaa aerobista stabiiliutta
• Heterofermentatiivisen Lactobacillus buchneri LN4637 kannan maitohappobakteerit muuntavat osan maitohaposta etikkahapoksi ja 1,2-propaanidioliksi.
Yleisratkaisu maissisäilörehun tekoon
• Parempi käyminen ja eläinten tuottavuus
• Nopea pH:n lasku
• Parantaa aerobista stabiiliutta jo kahden viikon jälkeen
• Vähäisemmän jälkilämpenemisvaaran ansiosta vähentää hävikkiä ruokinnan aikana
Käyttökohteet
• Normaalit rehunteko-olosuhteet
• Maissin kuiva-ainepitoisuus 28–40 prosenttia