Tällä maitohappobakteerien homo- ja heterofermentatiivisten kantojen yhdistelmällä säilörehu hyötyy molempien bakteerityyppien eduista. Nopea pH:n lasku että aerobinen stabiilius parantavat säilörehun laatua ja vähentää nurmi- ja kokoviljasäilörehun lämpenemisen riskiä.
Seokseen sisältyvät patentoidut Lactobacillus buchneri kannat käsittävät sekä nopeasti että hitaammin toimivia kantoja, minkä ansiosta säilörehun stabiilius saavutetaan jo kahden viikon kuluttua rehunteosta.
• Homo- ja heterofermentatiivisia maitohappobakteereja
• Nopea ja voimakas pH:n lasku
• Tehokas ja hallittu käyminen
• Estää hiivojen ja homeiden kasvua
• Vähentää lämpenemisen riskiä
Käyttökohteet
• Kuiva-ainepitoisuus yli 28 %
• Esikuivatusajan ollessa lyhyt (2 vrk)
• Sopii myös kokovilja- ja herne-viljasäilörehun tekoon
• Murskeviljalle