Maatalouden kehittäminen

IMG-byg-hero-2-57_2

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat lisää tietoa Corteva Agrisciencesta, voit soittaa meille yhteystiedot löytyvät täältä tai lähettää meille yhteydenottopyynnön ja me olemme yhteydessä sinuun 48 tunnin kuluessa arkipäivinä.

Haluatko jatkossa vastaanottaa meidän uutiskirjeemme?

Kyllä kiitos, Corteva Agriscience voi olla minuun yhteydessä kirjeitse, puhelimitse, sähköisellä yhteydenpidolla, mukaanlukien sähköposti ja teksiviestit, neuvonnallisella tiedolla ja markkinointimateriaalilla yhtiön tai kumppaneiden tuotteisiin liittyen. Hyväksyn, että Corteva Agriscience rekisteröi tietoni tietojärjestelmäänsä** tätä tarkoitusta varten.
Voit halutessasi irtisanoutua palvelusta halutessasi milloin tahansa.

** Corteva Agriscience™, suhtautuu tietosuojaan vakavasti. Henkilötiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut yhteystiedot) tallennetaan tiettyihin asiakasjärjestelmiin, joita ylläpidetään ensisijaisesti Yhdysvalloissa. Corteva Agriscience™, sen tytäryhtiöt ja kumppanit ja tietyt muissa maissa toimivat kolmannet osapuolet käyttävät näitä tietoja toimittaakseen sinulle tarvittavia tuotteisiin ja palveluihin liittyviä tietoja. Lisätietoja on osoitteessa corteva.fi/yksityisyyden-suoja. Antamallahenkilötietojasi hyväksyt tämän tietosuojalausuman ehdot.