SILA-BAC® 1188

 

SILA-BAC® 1188 on yleistuote rehun säilöntään, kun halutaan joustava eri kuiva-ainealueille soveltuva tuote tai kun kuiva-aine on alhainen. Se on oikea valinta säilöntään silloin, kun et ole varma kuiva-aineesta. SILA-BAC®1188 toimii kosteilla säilörehuilla pudottaen pH:n nopeasti, mutta se toimii myös kuivemmilla säilörehuilla aina 40 % kuiva-aineeseen asti. Paras säilöntätulos saadaan kun kuiva-ainepitoisuus on vähintään 25%.

1188 on täysin homofermentatiivinen säilöntäaine, joka laskee pH-arvoa tehokkaasti. Tuote sopii erinomaisesti märän esikuivatun nurmen säilöntään, kun rehun jälkilämpenemisen vaara on pieni. Lisäksi se on oikea valinta kun korjuuolosuhteet ovat kosteat, sateiset, nurmi leikattu lyhyeen ja on kohonnut riski maaainekseen/ likaan rehussa. 

SILA-BAC® 1188 laskee nopeasti ja tehokkaasti säilörehun pH:n sekä parantaa rehun ravintoarvoa ja tuottavuutta.

 



Vesiliukoinen tuote, sopii käytettäväksi Pioneer Appli-Pro®‑pienannostelijoiden tai suurempaa vesimäärää käyttävien annostelijoiden kanssa

Käyttökohteet:

  • Nurmisäilörehut, kun kuiva-ainepitoisuus on yli 20%, toimii parhaiten yli 25% kuiva-ainepitoisuudessa
  • Alle 25% kuiva-ainepitoisuudelle suositellaan ensisijaisesti happosäilöntää
  • Esikuivatetut nurmisäilörehut, kun rehu on puhdasta, esikuivatuksen aikana ei ole satanut ja korjuuolosuhteet ovat hyvät sekä kuiva-aine on tiedossa. Paras säilöntätulos saadaan kun kuiva-aine on yli 30%. Ei sovellu säilörehuille, joiden kuiva-aine on alle 28%.
  • Sopii myös kokovilja- ja herne-viljasäilörehun tekoon
  • Kostean viljan murskesäilöntään
 

Edut:

  • Säilönnän aikainen hävikki vähenee tehokkaan maitohappokäymisen ansiosta
  • Hyvä maittavuus edistää rehunsyöntiä ja siten vähentää ruokinnan aikaista hävikkiä
  • Valkuaisen hajoaminen vähenee
 
 

Näin SILA-BAC® 1188 toimii:

 

Homofermentatiivisten bakteerien toiminta suojaa tehokkaasti energiahävikiltä alhaisen pH:n ja suuren maitohappopitoisuuden avulla.

SILA-BAC® 1188 varmistaa säilörehun laadun ja minimoi käymisen aikaisen hävikin varastoinnin aikana sekä virhekäymisen riskin. Valmisteen ansiosta valkuaisen hajoaminen vähenee.Lähde: Pioneer-säilörehukokeet, Saksa

 

Bakteerikannat:

Lactobacillus plantarum DSM 4784, Lactobacillus plantarum DSM 4785, Lactobacillus plantarum DSM 4786, Lactobacillus plantarum DSM 4787, Enterococcus faecium DSM 4788, Enterococcus faecium DSM 4789